Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta’ya yakışmadı

Isparta’ya yakışmadı

SPOR 30.04.2019 05:46:00 0
Isparta’ya yakışmadı
Isparta Davrazspor ile Emrespor arasında oynanan Play-Out (Baraj maçı) sonunda çıkan olaylar tüm spor camiasını üzerken, spor otoriteleri bu olayların Ispata’ya yakışmadığı görüşünde birleştiler.
 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Isparta’yı önümüzdeki yılda Davrazspor temsil edecek. Isparta Davrazspor, Play-Out maçında Emrespor’u 3 – 1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’de Isparta’yı temsil etme hakkını kazandı. Isparta Atatürk Stadı’nda önceki gün oynanan maçı Konya Bölgesi hakemleri yönetti.
MAÇA İLGİ BÜYÜK OLDU
Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, EKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, daire müdürleri, kulüp başkanları ve yöneticilerin izlediği karşılaşmaya her iki takım taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci uzatmasının başında Isparta Davrazspor, Deniz Boztepe ile öne geçti: 2-1 Pembe-yeşilliler, 129. dakikada Gökhan Koç’ın frikik golüyle durumu 3 – 1’e getirdi ve maç da bu skorla sona erdi.
SAHADA İSTENMEYEN
OLAYLAR MEYDANA GELDİ        
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Isparta Davrazsporlular, büyük sevinç yaşarken Emresporlular ise büyük üzüntü yaşadı. Saha içerisinde her iki takım futbolcuları ve yöneticileri arasında arbede yaşandı. Tribünlerde gerginlik hat safhadaydı. Güvenlik güçleri ise olayları yatıştırarak tarafları sakinleştirdi.
“ISPARTA’YA YAKIŞMADI”
Isparta spor otoriteleri maçtan sonra çıkan olayların son derece üzücü ve Isparta adına iyi bir durum olmadığını belirterek, bu gibi olayların Isparta’ya kesinlikle yakışmadığını söylediler.
 

Anahtar Kelimeler: yakışmadı ıspartaya
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °