Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta hentbola doyacak

Isparta hentbola doyacak

SPOR 14.03.2018 11:42:00 0
Isparta hentbola doyacak
Türkiye Hentbol Federasyonu bünyesinde düzenlenen Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları 16-18 Mart tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek. Yapılan etkinlikle Isparta halkı hentbola doyacak.
16-18 mart tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalara Ege bölgesi, İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinden 12 Kız 12 erkek olmak üzere toplam 24 takım yarıfinal vizesi alabilmek için parkeye çıkacak.
24 TAKIM İLİMİZE GELECEK
16-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakalarına ise 12 kız 12 erkek olmak üzere toplam 24 hentbol takımı katılacak. Müsabakalarda Erkekler kategorisinde, Adana, Mersin, Isparta, Kahramanmaraş, Hatay, Burdur, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Aksaray, Kayseri ve Nevşehir il karma takımları mücadele edecek. Kız takımlarında ise Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Mersin, Karaman, Ankara, Aksaray, Kayseri, Yozgat, Kırşehir ve Kırıkkale il karmaları yarıfinal vizesi alabilmek için mücadele edecek. Müsabakalar 20 dakikalık iki periyot üzerinden oynanacak. Çeyrek final mücadelelerine Kız takımları Milli Eğitim Çalışanları Spor Salonunda, Erkek takımları ise Işıkkent spor salonunda mücadele edecekler.
HEYECAN DOLU MAÇLAR ISPARTA HALKINI BEKLİYOR
Hentbol İl Temsilcisi Salih Özgüllü, “İlimiz önemli bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yapacak. 24 takımın mücadele edeceği maçlara ilginin yoğun olmasını bekliyoruz. ANALİG çeyrek final maçlarının ilimizde oynanacak olması hentbol severler adına büyük bir şanstır. Yüksek mücadelenin olacağı maçlar Isparta halkını bekliyor. Bir kez daha bu müsabakalara tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.GÜLSES GAZETESİ
  
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °