Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta Davrazspor'un Antalya kampı sona erdi

Isparta Davrazspor'un Antalya kampı sona erdi

SPOR 7.01.2018 11:51:00 0
Isparta Davrazspor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’un Antalya kampı sona erdi.  Side Start Light Resort’te 2. yarıya hazır girebilmek için kondisyon, kuvvet ve teknik-taktİk ağırlıklı çalışmalar yapan pembe-yeşillilerin kampı dün sona erdi. Kampta oynadığı özel maçta Artvin Hopaspor ve Ödemişspor’u yenen ve 2. yarı öncesinde moral bulan Isparta Davrazspor, 2 günlük iznin ardından Isparta’da kendi tesislerinde hazırlıklarına devam edecek.

14 Ocak Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kepez Belediyespor’u ağırlayacak olan pembe-yeşilliler, şu ana kadar takviye yapmadı. Ancak bir orta saha oyuncusunun kampa katıldığı ve evraklarının alınması halinde kamuoyuyla paylaşacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere 2. yarı öncesinde Kaleci Sofu Baykal, Salih Kılavuz ve Aydın Kuzu ile yollar ayrılmıştı.

“İYİ ÇALIŞTIK”                                                                                                                                               

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Sorumlusu Murat Gökhan Çelebi,  Antalya kampının oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Kamp dolu dolu geçti.  Çalışma şartları ve saha zemini oldukça iyiydi. 2 günlük iznin ardından hazırlıklarımızı Isparta’da devam edeceğiz. Kepez Belediyespor maçıyla 2. Yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi. Levent DOĞAN


Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °