Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Davrazspor'da Şampiyonluk primi 1 Milyon Lira

Isparta Davrazspor'da Şampiyonluk primi 1 Milyon Lira

SPOR 21.09.2017 05:32:00 0
Isparta Davrazspor
Isparta Davrazsporlu futbolcular ile yöneticiler 24 Eylül Pazar günü start alacak Bölgesel Amatör Lig 7. Grup maçları öncesinde yemekte buluştu. Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, “Bizlerden beklentiler büyük. Bu takım şampiyon olacak. İkincilik bizim için başarı değil. Sezon boyunca maçları alın primleri kazanın. Şampiyonluk primi ise 1 milyon lira. Şampiyon olun bu primi benden alın” dedi.
 
Isparta Davrazspor, 24 Eylül Pazar günü start alacak Bölgesel Amatör Lig 7. Grup maçları öncesinde Barida Hotels’de düzenlenen yemekte buluştu. Yemeğe  Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, katıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Barida Hotels Sahibi Sami Öngör tarafından önceki gün akşam verilen yemekte teknik heyet ve futbolcular moral buldu.
Pazar günü ligin iddialı ekiplerinden Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan pembe-yeşilliler, sezona galibiyetle başlamak istiyor.
Yemekte konuşan Isparta Davrazspor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Barış Gümüş, Isparta halkının futbolu çok sevdiğini belirterek, “Öncelikle bizlere otelinde ağırlayan yöneticimiz Sami  Öngör Bey’e teşekkür ederiz. Geçtiğimiz sayın Valimiz Şehmus Günaydın’ın da destekleriyle ulusal basında Isparta seyircisinin rekoruyla ilgili haber almıştı. Eski Başkanımız Bülent Sarıgül’le birlikte başkanımız Mustafa Özaydın geçen yıl büyük çaba sarf ettiler.
Kent büyüklerimizin desteğiyle kurulan Isparta Davrazspor’dan bu sezonda beklentiler yüksek Isparta halkı sporu seviyor. Bizler başkanımız Mustafa Özaydın Başkanlığı’ndaki yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapacağız. Verdiğimiz sözleri tutacağız. Başarı için herkes üzerine düşeni yapmalı. Kendimize profesyonel lig heyecanını yaşatalım” dedi.
3-5 ÇAKALA PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın ise futbolculara hitaben yaptığı konuşmada “Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için. Hepimiz tek vücuduz. Ayrımız gayrımız yok.  Birinizin kaşının çatılması bana acı verir. Hiçbirimizin sıkıntı çekmesini istemem.  Biz sizlerle bir yola çıktı. Derdimizi de tasamızı da mutluluğumuzu da hep birlikte yaşayacağız. Geçen gün Düğünde Aydın Kuzu ile karşılaştık. Aydın hüzünlüydü. Kendini bilmez birkaç kişinin sosyal medyadaki yorumlarına üzülmüş. O kendini bilmezler beş kuruş para maç vermezler. Sanal alemde insanları karalarlar. Bunlara kulak vermeyin. Biz daha önce söylediğim 3-5 çakala pabuç bırakmayacağız. Ve bizlerden beklentiler büyük. Bu takım şampiyon olacak. İkincilik bizim için başarı değil. Sezon boyunca maçları alın primleri kazanın. Şampiyonluk primi ise 1 milyon lira. Şampiyon olun bu primi benden alın. Bugüne kadar girdiğim tüm işleri başardım. Hep başım dik, alnım açık yürüdüm. Ben inanıyorum sizler benim başım dik, alnım açık yürüteceksiniz” şeklinde konuştu.
Takım Kaptanı Sofu Baykal ise öncelikle yemek organizasyonundan dolayı teşekkür ederek, “Bu tür etkinliklerin daha fazla olmasını bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl kılpayı kaçan şampiyonluk hedefimize Allah’ın izniyle bu yıl ulaşacağız. İyi bir takımımız var. Isparta’mızın başarısı için çok çalışacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °