Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Davrazspor'da izin bitti

Pembe-yeşilliler, 4 günlük bayram iznin ardından tekrar topbaşı yaptı. Bol bol özel maç yapacak olan pembe-yeşillilerin sezona kadar hazır olması bekleniyor.

SPOR 6.09.2017 09:29:00 0
Isparta Davrazspor
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. 4 günlük bayram iznin ardından önceki gün toplanan pembe-yeşilliler, yeniden topbaşı yaptılar.
                Isparta’da kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Isparta Davrazspor, 8 Eylül’de Isparta 32 Gençlikspor’la, 17 Eylül’de Denizli Çalspor’la Denizli’de özel maç yapacak. Ayrıca 10 Eylül ve belirlenecek bir tarihte de özel maç yapmayı planlayan pembe-yeşillilerin lige kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.
                Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü M. Gökhan Çelebi, hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, en az 3-4 özel maç daha yapmayı planladıklarını söyledi. Orta sahaya yapılan takviyenin ardından birkaç takviye daha yapmayı düşündüklerini söyleyen Çelebi, “Kepez Belediyespor’la oynayacağımız maça kadar hazır olmalıyız. Eksikliklerimizi oynadığımız maçlarda gördük. Lige hazır bir şekilde gireceğiz. Beklentileri biliyoruz, çok çalışıp bizlere güvenenleri mahçup etmeyeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °