Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Davrazspor uzatmalarda güldü

Isparta Davrazspor uzatmalarda güldü

SPOR 29.10.2017 13:01:00 0
Isparta Davrazspor uzatmalarda güldü

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin altıncı haftasında Isparta Atatürk Stadyumunda ManavgatBelediyespor ile karşı karşıya geldi.saat 14.00’te başlayan maçı; Vali Şehmus Günaydın, Ispartaspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 5 bin dolayında taraftar izledi. 
Isparta Davrazspor, puan durumunda bir altında yani üçüncü sırada bulunan rakibi Manavgat Belediyespor karşısında oldukça zorlandı. Ancak, yine de maçı kazanmasını bildi ve hanesine üç puan yazdırarak şampiyonluk yolunda zorlu bir maçı daha geride bıraktı. 
Isparta Davrazspor’un adeta herşeyi konumunda olan LungeloMtshali dünkü maçta hem rakip kaleye hem kendi kalesine gol attı. Maçın 35. Dakikasında rakip fileleri havalandırarak takımını 1 – 0 öne geçiren Lungelo, maçın 61. Dakikasında bu defa ters bir kafa vuruşu ile kendi kalesine gol attı ve durum 1 – 1 oldu. Maçın uzatma dakikalarında takımına penaltı kazandıran Lungelo, kazanılan penaltı atışını Aydın gole çevirdi ve Yeşil – Pembeli ekip, son derece zorlu maçtan 2 -1 galip ayrıldı. 
Isparta Davrazspor ile kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren rakibi Manavgat Belediyespor, 90 dakika boyunca eşit güçlerin mücadelesi şeklinde oynadılar. Zaman zaman Isparta Davrazspor üstün oynarken, zaman zaman da rakip Manavgat Beldiyespor üstün oynadı.  
Isparta Davrazspor, bu galibiyetle puanını 14’e, averajını da (+9)’e yükseltti. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu Manavgatsporile deplasmanda karşı karşıya gelecek.


Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °