Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Davrazspor’un lig maratonu başlıyor

Isparta Davrazspor, Kepez Belediyespor’la 24 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçla sezona “Merhaba” diyecek. Teknik DirektörüMurat Gökhan Çelebi, zorlu ve güçlü takımların yer aldığı grupta yer aldıklarını belirterek, ??

SPOR 18.09.2017 07:30:00 0
Isparta Davrazspor’un lig maratonu başlıyor
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor, sezonun ilk maçını 24  Eylül Pazar günü oynayacak. Pembe-yeşilliler, ligin ilk maçında Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.
                Isparta Davrazspor, lig haftasına girildiği için antrenman sayısı 1’e düşürüldü. Afyonkarahisar ve Isparta kamplarını en iyi şekilde değerlendiren ve özel maçlarla eksikliklerini gören pembe-yeşillilerin transfer ettiği santrforun da bu hafta takıma katılması bekleniyor.
                Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, zorlu ve güçlü takımların yer aldığı grupta yer aldıklarını belirterek, “En az 6-7 takım üst sıralara oynayacak takım yaptı. İşimiz zor bunun bilincindeyiz. Ama biz il takımıyız. Bu sorumluluğum bilincindeyiz . Başarılı olmak zorundayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °