Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Davrazspor taraftarıyla buluşuyor

Isparta Davrazspor taraftarıyla buluşuyor

SPOR 30.09.2018 05:59:00 0
Isparta Davrazspor taraftarıyla buluşuyor
 Pembe-yeşilliler, ligin 2. haftasında evinde Konyaaltı Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak taraftarının huzurunda kazanmak istiyor.
 
                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden ve ‘O sene bu sene” diyen Isparta Davrazspor, ligin 2. Haftasında Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak.
                Karşılaşma bugün saat 15.00’de Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Muğla Bölgesinden Uğurtan Kocaman, Etem Can Yaşar, İzmir Bölgesi’nden Emrah Binali ve Barış Asım Ünal isimli hakemler yönetecek.
                Sezonun ilk maçında geçtiğimiz hafta Sökespor’la deplasmanda golsüz berabere kalan pembe-yeşilliler, taraftarının huzurunda çıkacağı maçta kazanmak istiyor. Kepez Belediyespor beraberliğiyle sezona başlayan Konyaaltı Belediyespor ise ligin sürpriz ekiplerinden.
                Isparta Davrazspor, Konyaaltı Belediyespor karşısında kalede: Özcan, savunmada Rıfat, İsmail, Deniz, Hasan, orta alanda İlyas, Mustafa Kemal, Emrah Ergür, Levan, Fatih ve ileride Bebeto 11 ile çıkması bekleniyor.
                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise Aydınspor, Kuşadasıspor’u, Kale Belediyespor, Serinhisarspor’u Ortaca Belediyespor ise Bucak Belediyespor’u ağırlayacak. Sökespor Tavas Birlikspor’la, Manavgat Belediyespor’da Didim Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °