Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta Davrazspor ile Bucak dostluk yemeğinde buluştular

Isparta Davrazspor ile Bucak dostluk yemeğinde buluştular

SPOR 5.10.2017 07:05:00 0
Isparta Davrazspor ile Bucak dostluk yemeğinde buluştular
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta bu hafta sonu karşı karşıya gelecek olan Isparta Davrazspor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor takımları maç öncesinde dostluk mesajları verdi. Bucak Belediye Oğuzhanspor Yönetimi’nin daveti üzerine Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın ve bazı yöneticiler ile 32 Gençlik Taraftar Grubu liderleri, Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, yöneticiler, Aşk-ı Bucak taraftar grubu temsilcileri de düzenlenen yemeğe katıldı.
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta bu hafta sonu Isparta Davrazspor, deplasmanda Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde fair play açısından çok önemli bir etkinlik düzenlendi. Bucak Belediye Oğuzhanspor Yönetimi’nin daveti üzerine Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın ve bazı yöneticiler ile 32 Gençlik Taraftar Grubu liderleri, Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner, yöneticiler, Aşk-ı Bucak taraftar grubu temsilcileri de düzenlenen yemeğe katıldı.
DOSTLUK KAZANSIN İSTİYORUZ
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın , Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner’e nazik davetinden  dolayı teşekkür etti. Özaydın, “Geçen sene istemeyere de olsa gerek kulüpler arasında gerek taraftarlar arasında gerginlikler oldu. Bu gerginliklere hiç ama hiç gerek yok. Biz kapı komşuyuz.  Yakın birbirimizin dostlarıyız. Bu gerginlikleri ortadan kaldırmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Gerek Isparta Davrazspor kulüp yönetimindeki arkadaşlar gerek, Bucakspor yönetimindeki arkadaşlar,  gerek taraftar liderleri hep birlikte burada toplandık. Sağolsunlar  bize yemek ikram ettiler. Çok nazikler, çok iyi insanlar. Sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum. Taraftar lideri arkadaşlarımızda kendi aralarında geçen seneki istenmeyen olaylardan nelerden rahatsız oldular  problem ne olduysa bunları konuşurlarsa iyi olur. Biz dostluk kazansın istiyoruz. Spor dostluk için. Sahada tabiiki rekabet olacak. Sahada iyi oynayan kazanacak. Bundan sonra bizim aramızda en ufak bir gerginlik en ufak bir sıkıntı olmayacak. Ben bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu buluşma hepimize hayırlı olacaktır. Bundan sonra iyi olacak inşallah” dedi.
BU HAFTA SONU KONUĞUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM
Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetiner ise öncelikle davete icabet eden Isparta Davraspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın’a, yönetim kuruluna ve taraftarlara teşekkür etti. Çetiner, “Öncelikle davetimize icabet ettikleri için Davraz Kulüp Başkanı ve tüm taraftarlara hoş geldiniz diyorum. Bizim dediğimiz gibi geçen seneden daha öncelerinden böyle bir rekabet yoktu aslında. Yalnız geçen sene bir şampiyonluk yarışına girildi. Kişiler kendi kendilerine gerildi, böyle tatsız olaylar yaşandı. Oysa bizim Isparta’yla ticari alışverişlerimizi akrabalık ilişkilerimiz belki kız alıp kız veriyoruz. Yalnız gençlerin sosyal medyadaki sürtüşmeleri olayı biraz gerdi. Bu vesileyle başkanla oturduk, bu gerilimi ortadan kaldıralım, dostluk mesajı verelim dedik. Bu hafta sonu konuğumuzu en iyi şekilde ağırlayalım. Ne ekersen, onu biçersin. Biz konuğumuzu en iyi şekilde ağırlayalım ki, karşı tarafa gittiğimizde biz de aynı şekilde karşılanalım” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °