Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

​Isparta Davrazspor için konser teklifi

​Isparta Davrazspor için konser teklifi

SPOR 19.04.2017 08:33:00 0
​Isparta Davrazspor için konser teklifi
Pembe-yeşillilerin yeni sezona daha sağlam girmesi için Atatürk Stadı’nda konser düzenlenmesi fikri ortaya atıldı. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’un önümüzdeki yıllarda da ayakta durması için düzenli gelir kaynaklarına kavuşması gerekiyor.
Geçtiğimiz yıl TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Mustafa Özaydın, yönetim kurulu üyeleri ve halkın destekleriyle ayakta tutunan pembe-yeşillilerin kendi yağıyla kavrulması halkın en büyük arzusu. Önümüzdeki yıl öncesinde Ispartalı bir hemşerimiz tarafından konser düzenlenmesi fikri ortaya atıldı.

Öğrenciler gitmeden Atatürk Stadı’nda konser düzenlenmesi talebinde bulunan hemşerimiz, gelirin Isparta Davrazspor’a verilmesi önerisinde bulundu. Bu öneriye sporseverler sıcak bakarken, yönetim kurulunun da ne cevap vereceği merak konusu. Ayrıca Davraz’a gelecek takımlarla da yeni sezon öncesinde özel maçlar planlayarak gelir elde edilebilir. Bu sezon Ispartalı futbolseverler tarafından desteklenen pembe-yeşilliler, 17 bin taraftarıyla da ulusal basında, “Memlekette güzel olaylarda oluyor” bölümlerinde yer aldı. Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Isparta Davrazspor, önümüzdeki yıl bu havayı yeniden yakalayabilecek mi?

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °