Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta Davrazspor en kritik maçlardan birine çıkıyor

Isparta Davrazspor en kritik maçlardan birine çıkıyor

SPOR 26.11.2017 07:20:00 0
Isparta Davrazspor en kritik maçlardan birine çıkıyor
Isparta Davrazspor, grubun iddialı takımlarından Sarayönüspor ile kendi sahasında oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışında önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor.
 
                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 10. Karşılaşmasında Konya temsilcisi Sarayönüspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Gölhisarspor’u deplasmanda 5-2 yenerek haftayı galibiyetle kapatan pembe-yeşilliler, 26 Kasım Pazar günü Sarayönüspor’la oynayacağı maçı kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız aşmak istiyor. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Kocaeli Bölgesinden Ömer Tolga Güldibi, Okan Oral ve M.Ali Vardar isimli hakemler yönetecek.
                Isparta Davrazspor, 21 puanla ikinci sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, oynadığı 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Isparta Davrazspor rakip fileleri 24 kez havalandırırken kalesinde ise 8 gol gördü. Namağlup yoluna devam eden pembe-yeşilliler ile lider Serik Belediyespor arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
                21 puanla üçüncü sırada bulunan Sarayönüspor ise namağlup durumda bulunuyor. Oynadığı 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik alan Konya temsilcisi rakip fileleri 15 kez havalandırırken kalesinde 7 gol gördü.
                Bu arada lider Serik Belediyespor, Medcem Silifke Belediyespor’u, Mut İdmanyurduspor, Gölhisarspor’u, Kepez Belediyespor, Manavgatspor’u, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Akşehirspor’u ağırlayacak. Karaman Belediyespor, Anamur Belediyespor’la, Manavgat Belediyespor, Ereğlispor’la deplasmanda karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °