Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

‘Isparta Davrazspor bu şehrin yeniden doğuşudur’

Isparta Davrazspor’un takım kaptanı tecrübeli eldiven Sofu Baykal, yeni sezonla ilgili iddialı konuştu. Baykal, “Bu güzel şehirde şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

SPOR 8.08.2017 08:13:00 0
‘Isparta Davrazspor bu şehrin yeniden doğuşudur’
Geçtiğimiz yıl büyük fedakarlıklar yapan ve profesyonel ligden amatöre dönen kaleci Sofu Baykal, Isparta Davrazspor’un bu yılda kalesini koruyacak. Isparta’nın damadı olan Tecrübeli eldiven Baykal, yeni sezonla ilgili iddialı konuştu. Isparta Davrazspor’un güller diyarına renk kattığını ve geçtiğimiz yıl futbol hasretine son verildiğini belirten Baykal, “Geçen yıl kuruluş aşamasında bize gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettik ve takıma ağabeylik yaptık. Bu yıl da aynı şekilde takımda kalmamız istendi yine Isparta için ‘Evet’ dedik. Gökhan ve Hüseyin Usku Hocaların başarılı olmasını çok istiyorum. Kent büyüklerimizin ve yönetimimizin desteğiyle iyi bir kadro kuruldu. Özellikle Mustafa Özaydın başkan yoğun bir mesai harcıyor. Takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyi. İlk etap kampımız oldukça iyi. Afyon kampından sonra lige odaklanacağız” dedi.
BU ŞEHRE ÇOK ŞEY BORÇLUYUM
Isparta Davrazspor’un tüm kenti kenetlendiğinden bahseden Baykal, “Isparta Davrazspor bu şehrin yeniden doğuşudur. Tüm kent geçen yıl tek yürek oldu. Kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğa bu yıl ulaşmak istiyoruz. Bu şehre çok şey borçluyum” diye konuştu.
SOĞUK SICAK DEMEDİLER DESTEKLEDİLER
Taraftarlara seslenen tecrübeli kaleci Sofu Baykal, “Sağ olsunlar var olsunlar. Bizi içeride ve dışarıda desteklediler. Soğuk sıcak demediler desteklediler. 12. Adam görevini Isparta taraftarı çok güzel yapıyor. Geçen yıl en büyük gücümüz taraftarımızdı. Bu yılda bizleri desteklesinler. Sonuna kadar hep birlikte savaşalım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °