Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA DAVRAZPOR’A KUMPAS

ISPARTA DAVRAZPOR’A KUMPAS

SPOR 4.04.2017 07:11:00 0
ISPARTA DAVRAZPOR’A KUMPAS
Grubun iddialı ekibi Serik Belediyespor,  Bucak karşısında ilk 11’de olan 6-7 oyuncusunu kadroya almazken, Antalya ve Burdur temsilcileri hakkında şike iddiaları  ortaya atıldı. Sarayönü Belediyespor’a da yüklü miktarda teşvik verildiği iddia edildi.
 
                 Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligin bitimine 1 hafta rakip takımlar tarafından kumpasa alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sezon başından bu yana 6-7 maçını son dakikalarda bulduğu gollerle kazanan Bucak Belediye Oğuzhanspor, yine 90+5. dakikada galip geldi. Grubun iddialı ekibi Serik Belediyespor,  Bucak karşısında ilk 11’de olan 6-7 oyuncusunu kadroya almazken Antalya ve Burdur temsilcileri hakkında şike iddiaları ortaya atıldı.
                Karşılaşmanın 12. dakikasında Ahmet Teker’in golüyle öne geçen Serik Belediyespor, maçın 88 ve 90+5. dakikasında art arta 2 gol yemesini tesadüf olmadığını inanan Ispartalı taraftarlar, yetkilileri göreve çağırdılar. Maçla ilgili tüm görüntüleri ve telefon kayıtlarının incelenmeye alınmasını isteyen taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonunu göreve davet ettiler.
                Bu arada Isparta Davrazspor sosyal medya hesabına bir Bucaklı tarafından gönderilen mesajda ise şu iddialarda bulunuyor:
“Serik maçı vermiş. Genç ağırlıklı oyuncularla sahaya maça çıkacaklar. Oyuncusunun birisi öyle dedi ve iki kulüp anlaşmış. Haberiniz olsun, oyuna gelmeyin. Artı Sarayönünde de bir görüşme olmuş. Aşırı derecede su salacaklarmış. Valiye söyleyin devreye girsin. Ona göre oyuna gelmeyin çok şeyler dönüyor. Şampiyonluk sizin hakkınız. Köyündeniz, ben futbolun içindeyim yıllarca. Takım Fetöculara emanet. Çoğu Bucaklı Fetöcu olduğu için istemiyor şampiyon olmasını istemiyor…”
                Öte yandan Bucak Belediye Oğuzhanspor’un kendi rakibini ve Isparta’nın rakibine yüklü miktarda para gönderdiği iddia edildi.
Kaynak: Akdeniz Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °