Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta’da Tüm Sporseverler Nefeslerini Tuttu Ve; ISPARTASPOR O Karara KİLİTLENDİ

Isparta’da Tüm Sporseverler Nefeslerini Tuttu Ve; ISPARTASPOR O Karara KİLİTLENDİ

SPOR 2.07.2020 06:24:00 0
Isparta’da Tüm Sporseverler Nefeslerini Tuttu Ve; 
ISPARTASPOR 
O Karara
KİLİTLENDİ
TFF’nin 2. Lig, 3. Lig ve Amatör Ligleri oynatmama kararı alması ve liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracağını açıklamasının ardından Isparta’da tüm dikkatler TFF’den gelecek karara çevrildi. Ligde 1 puanla liderin hemen ardından 2. Sırada yer alan Yeşil – Pembeli camia, federasyondan ‘3. Lige Çıkma’ kararı bekliyor.
 
TFF’DEN KRİTİK TOPLANTI!
Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetimi, geçtiğimiz günlerde Riva'da toplanarak; TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımı ile bir toplantı yaptı.
TFF; 2. LİG, 3. LİG VE AMATÖR
LİGLER OYNATILMAYACAK
Toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bırakmıştır. Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar verdi.
LİGLERİN TESCİLİ ÖNÜMÜZDEKİ
GÜNLERDE AÇIKLANACAK
Federasyon ayrıca, söz konusu toplantıdan sonra, liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağını duyurdu.
ISPARTA VE ISPARTASPOR CAMİASI
NEFESİNİ TUTTU O KARARI BEKLİYOR
Türkiye Futbol Federasyonunun ardından Isparta’da tüm dikkatler TFF’den gelecek karara çevrildi. Öyle ki şehirde adeta nefesler tutulmuş durumda. Ligde 1 puanla liderin hemen ardından 2. Sırada yer alan Yeşil – Pembeli camia, federasyondan ‘3. Lige Çıkma’ kararı bekliyor.
İŞTE TFF’DEN ÇIKABİLECEK
KARAR VE OLASILIKLAR….
 
 
 
 
 
Eğer, Türkiye Futbol Federasyonu Ligleri Bu Şekilde Tescil Ederse ve Bölgesel Amatör Ligdeki 11 grupta mücadele eden ve liderlerin yanı sıra liderlerle arasında 3 puan ve daha az puan farkı bulunan takımların 3. Lige yükseltilmesine karar verilirse 3. Lig bir grup daha artarak 4 Gruba çıkacak.
İŞTE 3. LİGE ÇIKACAK TAKIMLAR:
O Zaman 3. Lige Yükselecek Bölgesel Amatör Lig Takımlarının Grupları, İsimleri ve bu zamana kadar almış oldukları puanlar ise şöyle;
BAL 1. GRUP
Mardin Başakspor 54
Siirt Özel İdarespor 53
BAL 2. GRUP
Kahta Spor 55
Adıyaman Spor 52
BAL 3. GRUP
Arhavispor 44
DSİ Karadenizspor 40
BAL 4. GRUP
Çarşambaspor 59
BAL 5. GRUP
İçel İdmanyurdu 55
Ceyhanspor 53
BAL 6. GRUP
Kırıkkale Büyük Anadoluspor 54
BAL 7. GRUP
Kestelspor 48
Ispartaspor 47
Karamanspor45
BAL 8. GRUP
Bergama Belediyespor 62
BAL 9. GRUP
Bursa Yıldırımspor 52
Belediye Kütahyaspor51
BAL 10. GRUP
Yalovaspor 54
BAL 11. GRUP
Arnavutköy 42
Edirnespor 41
Tekirdağspor 40
Çengelköy 39

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °