Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Belediyesi Basketbol Takımı Lige Galibiyetle Başladı

Isparta Belediyesi Basketbol Takımı Lige Galibiyetle Başladı

SPOR 9.04.2018 14:09:00 0
Isparta Belediyesi Basketbol Takımı Lige Galibiyetle Başladı
Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde ilk maçında kendi sahasında Tarsus Amerikan Kolejini konuk eden, Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı sahadan 74-63 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı
 
Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde heyecan başladı. Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı da 6 gurupta oynanacak ligin 4.bölgesinde parkelerde yerini aldı. Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı 4.Bölgede Muratpaşa Belediyesi, Söğütsen Seramik ve Tarsus Amerikan Koleji ile birlikte gurup birinciliği mücadelesi verecek.
Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı gurubundaki ilk maçında kendi evinde Tarsus Amerikan Koleji’ni ağırladı. Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı karşılaşmadan 74-63 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.
Isparta 6 Mart Spor Salonunda Pazar günü saat 15.00’da ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde parkelere çıkan Belediye Basketbol Takımı, ilk düdük ile birlikte rakibi Tarsus Amerikan Kolejine üstünlük kuran taraf oldu. Isparta Belediyesi Basketbol Takımı kadrosunda Turgay Tatlı, Murat Karakaya, Ömer Faruk Bilge, Yusuf Morsümbül, Dündar Yalvaç, İlker Burak Kaya, Bekir Emre Sarı, Ersin Bingöl, Ali Çağatay Gürbüz, İbrahim Gürsan, Alihan Bayındır, Sedatcan Özşar bulunuyor. Karşılaşmada Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımının en skorer oyuncusu ise 21 sayı üreten İbrahim Gürsan Oldu.
Karşılaşma sonrasında ilk maçını kazanan ve lige iyi bir başlangıç yapan Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı ikinci karşılaşmasını 14 Nisan 2018 Cumartesi günü Ankara Spor Salonunda Saat 16.00’da Söğütsen Seramik ile oynayacak.  

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °