Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği Halı Saha Futbol Turnuvası’nda; Şampiyon HAPPY ENGINEERS

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği Halı Saha Futbol Turnuvası’nda; Şampiyon HAPPY ENGINEERS

SPOR 7.06.2022 12:16:00 0
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği Halı Saha Futbol Turnuvası’nda; 
Şampiyon 
HAPPY
ENGINEERS
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği tarafından üyeler arasında "Takımını Kur Sahaya Çık" sloganı ile düzenlenen ve 23 Mayıs tarihinde başlayan Halı Saha Futbol Turnuvası oldukça çekişmeli geçti. Dün sona eren Turnuvanın Şampiyonu ise HAPPY ENGINEERS takımı oldu.
 
Söz konusu turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının, üyeler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma olgusunun artırılması ve spor ile üyelerin sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak olduğunu ifade eden İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Temsilciliğimiz üyelerimiz arasında "TAKIMINI KUR SAHAYA ÇIK" sloganı ile düzenlenen futbol turnuvası 23 Mayıs 2022 tarihi ile 5 Haziran2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.
 
5 Haziran 2022 Tarihinde final maçında STATİK UNİTED- HAPPY ENGINEERS takımları karşı karşıya gelmiş ve HAPPY ENGINEERS takımımız şampiyon olmuştur. Şampiyonluk maçı sonrasında Kupa töreni düzenlenmiş, Şampiyon olan takımımıza kupa ve madalya, 2. Olan takımıza madalya ve turnuvaya katılan diğer takımlarımıza da katılım belgesi takdim edilmiştir.
 
Kupa maçında bizi yalnız bırakmayan Mimarlar Odası Isparta Temsilcisi Sayın Caner Ataseven’ e teşekkür ediyoruz.
 
Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza, terlerini akıtan futbolcu üyelerimize, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefalı taraftar üyelerimize ve geleceğin inşaat mühendisi olan Genç-İmo üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.


Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °