Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İnşaalah Bu Günleri Aramayız! 6 – 0 Bitecek Maçı 2 – 0 Tamamladı; Kötü Futbol İyi Sonuç

İnşaalah Bu Günleri Aramayız! 6 – 0 Bitecek Maçı 2 – 0 Tamamladı; Kötü Futbol İyi Sonuç

SPOR 1.11.2020 20:54:00 0
İnşaalah Bu 
Günleri Aramayız! 
6 – 0 Bitecek Maçı 2 – 0 Tamamladı; 
Kötü Futbol 
İyi Sonuç
3. Lig 3. Grupta 7. Hafta maçında kendi sahasında Erbaaspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, 36 dakika 10 kişi oynayan rakibine karşı boş kaleye topu atamadı. Maçı izleyen taraftarlarına kaçırdığı mutlak gol pozisyonları nedeniyle saç – baş yolduran Yeşil – Pembeli ekip tarihi fark atacağı maçta sadece iki gol kaydedebildi.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 7. Hafta maçında son sıralarda bulunan Erbaaspor takımını ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip attığının üç katını kaçırdı. Sahanın en iyisi geçmiş maçlarda olduğu gibi yine Nurettin Çakır oldu.
VALİ SEYMENOĞLU MAÇI
ŞEREF TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 19.00’da başlayan ve sıcak bir havada oynanan maçı Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek izledi.
LOCALARA SEYİRCİ ALINDI
Türkiye Futbol Federasyonunun kararı çerçevesinde bugünkü maçta, Atatürk Stadyumunda oluşturulan localara seyirci alındı. Ancak, yönetimin 250 kişi dolayında loca bilet satışı beklediği konuda localarda yaklaşık 100 dolayında seyirci vardı. Oluşturulan Locaların büyük bölümü boş kaldı.
ISPARTASPOR’UN ORTAYA KOYDUĞU
FUTBOL TARAFTARLARA SAÇ – BAŞ YOLDURDU
Ispartaspor, bugünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Zayıf rakibi karşısında ilk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarıda rakip takım 10 kişi kalıncaya kadar oldukça zorlanan Yeşil – Pembeli ekip yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Bu durum karşısında taraftarlar ‘İnşaallah bu gollere ilerde ihtiyacımız olmaz” diyerek görüşlerini belirttiler.
TAKIMIN MAÇ YAPMADAN GECECEĞİ
BU HAFTA KENDİNİ TOPARLAMASI LAZIM
Takımın, Erbaaspor karşısında bu kadar zorlanması ve ortaya koyduğu futbol taraftarları endişelendirirken, bu haftayı bay yani maç yapmadan geçecek olan Ispartaspor’da takımın daha sonra deplasmanda oynanacak Esenler Erokspor maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin mağlubiyetler alması kaçınılmaz olacak.
TAKIMDA GOL
ATACAK FUTBOLCU YOK!
Ispartaspor’da sezon başından beri eksikliği derinden hissedilen forvet sıkıntısı bugün de kendini gösterdi. Sezon başından bu yana bir tane bile gol atamayan Ispartaspor’un tek forvet oyuncusu Volkan Serim’in bugünkü maçta nihayet şeytanın bacağını kırdı ve bir gol kaydetti. Ancak, Volkan attığının üç katını da kaçırdı. Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarıda bulduğu tek golle soyunma odasına 1 – 0’lık üstünlükle gitti.
TAKIM İYİYE GİDİYOR DERKEN….
Öte yandan, Teknik Direktör Hakan Karaca’nın gelmesinden sonra hareketlenen Ispartaspor’da takım her geçen hafta daha iyi futbol oynarken, bugünkü maçta vasat bir futbol oynaması ise dikkat çekti.
NURETTİN ÇAKIR
TEK BAŞINA BİR TAKIM
Ispartaspor’da sezon başından beri ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve taraftarın gözdesi haline gelen Nurettin Çakır’ın bugünkü maçta da canla – başla çalışması takımın galip gelmesinde en büyük etken oldu.
HAFTAYI 7. SIRADA TAMAMLADI
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 8 puandan 11 puana çıkarak grupta 7. Sıradaki yerini korudu. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, ligin 6. Haftasını Osmaniyespor galibiyetiyle tamamlayarak 11. Sıradan 7. Sıraya yükselmişti.
ISPARTASPOR HAFTAYI
‘BAY’ GEÇİRECEK
Ispartaspor gelecek haftayı bay geçirecek. Diğer bir deyişle maç yapmadan geçirecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen fikstür gereği gelecek hafta Pazar günü (8 Kasım 2020) yine maç oynanmayacak. Ligin 8. Hafta maçları 12 Ekim Perşembe günü oynanacak. Ispartaspor ligin 9. Haftasında ise deplasmanda İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşılaşacak.
 
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Erdal Yılmaz, Aykut Yılmaz, Eray Pınar.
ISPARTASPOR: Gökhan, Semih, Emir Kaan, Efşan, Kadir, Nurettin Çakır (dk.75 Mustafa Acar), Mustafa Diler, Emre Yüksektepe (dk.64 Emre Bozatlı), Volkan Çekiç, Bekir Karadeniz (dk.72 Emre Fırtına), Volkan Serim.
ERBAASPOR: Taylan, Serhat, Barış (dk.81 Bayduhan), Emre, Rıdvan Çelik, Yağız (dk. 62 Rıdvan Gökçe), Yunus (dk.66 Canberk), Yusuf (dk.81 Eray), Burak Can, Talha, Ertuğrul.
GOLLER: Dk. 3 Volkan Serim, dk. 54 Bekir Karadeniz (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Volkan Serim, Nurettin Çakır (Isparta), Emre Baysal, Rıdvan Gökçe (Erbaa) 
K. KART: Dk. 56 Emre Baysal (Erbaaspor)
 
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak.3: Ispartaspor maça adeta galibiyetle başladı. Bu dakikada Volkan Çekiç aldığı topla hızla Erbaaspor ceza sahasına doğru indi. Soldan ortasında defans oyuncularının yanından geçen topu arka direkte bekleyen Volkan Serim topu ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 6: Semih üstün Erbaa ceza sahası içine girerken ortasını yaptı. Defans topu altıpas içinden uzaklaştırdı.
Dak. 25: Ispartaspor’da kazanılan serbest atışı Emir Kaan kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda defanstan seken top ceza sahası önünde bekleyen Mustafa Diler’in önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutu az farkla üstten auta gitti.
Dak. 30: Nurettin Çakır’ın ceza sahası dışından çektiği sert şut kaleciden döndü.
Dak. 39: Nurettin aldığı topla hızla Erbaaspor ceza sahasına girdi. Vuruşunda ağlara giden topa defans ayak koyunca top kornere çıktı. Yeşil – Pembeli ekip kornerden sonuç alamadı.
Dak. 45: Nurettin’in ceza sahası önünde kaleyi karşıdan giren pozisyonda çektiği sert şuta kaleci iki hamlede sahip olabildi. İlk yarıya 2 dakika uzatma süresi verildi. Ancak, bu sürede de gol sesi gelmedi ve ilk yarıda sonunda Ispartaspor soyunma odasına 1 – 0’lık üstünlükle gitti.
Dak. 50: Nurettin Çakır’ın ceza sahası çaprazından kullandığı serbest atışta 90’a giden topu kaleci çıkardı.
Dak. 54: Ispartaspor bu dakika ikinci golüne kavuştu. Emir Kaan’ın sağ taraftan yaptığı ortayı iyi takip eden Bekir Karadeniz yerden ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2 – 0.
Dak. 56: Bu dakikada rakip Erbaaspor sahada 10 kişi kaldı. Ispartaspor atağında Nurettin hızla ceza sahasına doğru ilerlerken Erbaasporlu Emre Baysal, Nurettin’i tutarak yere indirdi. Maçın hakemi Emre’ye ikinci sarı kartı, artından kırmızı kartını göstererek oyundan attı.
Dak. 60: Ispartaspor kırmızı kartla 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını hızlandırması beklenirken, rehavete girdi ve vasat futbol oynamaya başladı. Bu dakikada Erbaaspor sahada 10 kişi olmasına rağmen çok önemli bir gol pozisyonu yakaladı. Yusuf aldığı topla hızla Ispartaspor ceza sahasına indi. Vuruşunda kaleci Gökhan topu 90’dan çıkararak mutlak bir golü önledi.
Dak. 71: Emir Kaan bir defans oyuncusunu ve kaleciyi geçti şutunu çekti. Ağlara giden topa diğer bir defans oyuncusu ayak koyarak topu kornere gönderdi.
Dak. 85: Gol için Ispartaspor kalesine yüklenen rakip Erbaaspor, defans güvenliğini bıraktığı anda Ispartaspor’un ani atağı gelişti. Volkan Serim ile Emir Kaan hızla Erbasapor ceza sahasına indiler ancak, boşta bekleyen arkadaşına vermek yerine kaleciye teslim edince takım mutlak bir golden oldu.
Dak.88: Sağdan yapılan ortada ceza sahasının artasından geçen topu Mustafa Acar boş kale yerine zoru başararak dışarı attı. Hakem maçı 5 dakika uzattı. Yeşil – Pembeli ekip uzatma dakikalarında da gol atma becerisini gösteremeyince karşılaşma 2 – 0’lık skorla sona erdi.  
3. LİG 3. GRUPTA 7. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Erbaaspor: 2 – 0
Cizrespor – Batman Petrol: 0 – 0
Elazığ Karakoçan – Şile Yıldız: 2 – 4
Arhavispor – Somaspor: 0 – 2
Gölcükspor – Altındağspor: 1 – 0
Çatalca – Karşıyaka: 1 – 1
Yalovaspor – İçel İ.Y.: 0 – 3
Erokspor – Osmaniyespor: 2 – 1
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °