Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İlk Yarı Maçları Sonunda; Ispartaspor’da Futbolculara 5 Gün İZİN

İlk Yarı Maçları Sonunda; Ispartaspor’da Futbolculara 5 Gün İZİN

SPOR 8.01.2021 08:50:00 0
İlk Yarı Maçları Sonunda; 
Ispartaspor’da 
Futbolculara 5 Gün
İZİN
3. Lig 3. Grupta ilk yarının sona ermesinin ardından Teknik Direktör Gökhan Çelebi tarafından futbolculara beş gün izin verildi. Yeşil – Pembeli ekip 12 Ocak Salı günü toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, geçtiğimiz Çarşamba günü ilk yarının son maçında deplasmanda karşılaştığı Somaspor’a 3 – 0 mağlup olarak ilk yarıyı çok kötü bir sonuçla noktaladı. Böylece, Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle ligin ilk yarısını da 26 puanla 7. Sırada tamamladı.
FUTBOLCULARA BİR
BEŞ GÜN İZİN VERİLDİ
Ispartaspor’da, Somaspor maçı sonrası futbolculara Teknik Direktör Gökhan Çelebi tarafından beş gün izin verildi. Bu doğrultuda, Çarşamba günü maçtan sonra başlayan izin önümüzdeki Salı gününe kadar devam edecek. Futbolcular, 12 Ocak Salı günü tesislerde toplanarak ikinci yarı için hazırlılara başlayacaklar.
TAKIM ANTALYA’DA
KAMP YAPACAK
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre, önümüzdeki Salı günü tesislerinde toplanacak olan takımın önümüzdeki hafta sonuna kadar Isparta’da çalışmalarını sürdüreceği ve ardından devre arasının kısa olmasından dolayı bu yıl bir haftalık Antalya kampına gideceği belirtildi.
İKİNCİ YARI 28 OCAK’TA
BAŞLAYACAK
Bilindiği gibi, bu sezon Koronavirüs pandemisi nedeniyle liglerde maç programları çok karıştı ve uzadığı için ligin devre arası da sadece 20 gün sürecek. Bu nedenle, ikinci yarı 28 Ocak tarihinde başlayacak. Dolayısıyla, takımlar da devre arası hazırlıklarını kısa tutmak durumunda kalacak.
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °