Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İl Hakem Kurulu Başkanı istifa etti

İl Hakem Kurulu Başkanı istifa etti

SPOR 7.08.2017 14:34:00 0
İl Hakem Kurulu Başkanı istifa etti
Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Yüksel Altuntaş, istifa ettiğini açıkladı. Altuntaş, “İşlerimin yoğunluğu ve sezon boyunca şahsım üzerinde oynanan oyunlar, yıpratma politikaları nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım” dedi.
 
Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Yüksel Altuntaş, istifa ettiğini açıkladı. Altuntaş, işlerinin yoğunluğu ve sezon boyunca şahsı üzerinde oynanan oyunlar, yıpratma politikalarıyla istifa ettiğini belirterek, şunları söyledi:
                “2016 Eylül ayından bugüne kadar yürütmekte olduğum İl Hakem Kurulu Başkanlığından işlerimin yoğunluğu ve sezon boyunca şahsım üzerinde oynanan oyunlar, yıpratma politikaları nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım. Yaklaşık 1 yıldır Isparta Hakemliğini en üst seviyeye getirmek için hak, hukuk ve adalet içinde çalıştım. Karşıma çıkan tüm zorluklara ve engellere rağmen Isparta hakemliğinin gelişmesi için mücadele ettim. Bu süreçte türlü iftira ve karalamalara maruz kalarak, sahte imzalı dilekçelerle şikayet edildim. Sezon içerisindeki tüm karalama ve iftiralara rağmen Isparta hakemliğinin zarar görmemesi için Hakem klasmanları belli oluncaya kadar görevime devam ettim. 2017-2018 sezonunda İlimizin tek Klasman gözlemcisi olarak görevime devam edeceğim. Görev sürem içerisinde yanımda olan ve beni destekleyen herkese teşekkür eder, tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım.”

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °