Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İkinci Etap Kampı Başladı Ispartaspor’un İkinci Etap Kampının; Programı Belli Oldu

İkinci Etap Kampı Başladı Ispartaspor’un İkinci Etap Kampının; Programı Belli Oldu

SPOR 10.08.2021 12:25:00 0
İkinci Etap 
Kampı Başladı 
Ispartaspor’un İkinci Etap Kampının; 
Programı 
Belli 
Oldu
Birinci etap kampını Davraz Kayak Merkezinde yapan Ispartaspor’un ikinci etap kampının programı belli oldu. Yeşil – Pembeliler kendi tesislerinde yapacağı ikinci etap çalışmalarında aynı zamanda 4 takımla hazırlık maçı yapacak.
 
5 Eylül’de başlayacak olan 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
İLK ETAP DAVRAZ
KAMPI SONA ERDİ VE…
Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 12 Temmuz’da topbaşı yapmış ve Davraz Kayak Merkezi İl Özel İdaresi Tesislerinde birinci etap kampına başlamışlardı. 12 Temmuz’da başlayan söz konusu kamp, geçtiğimiz Cumartesi günü yani 7 Ağustos tarihi itibariyle sona erdi ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici tarafından futbolculara iki gün izin verildi.
İKİNCİ ETAP KAMPI
BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI
Bu doğrultuda; Ispartaspor’un ikinci etap kampının programı da belli oldu. 10 Ağustos’ta yani bugün itibariyle başlayan ikinci etap kampı Ispartaspor’un Atatürk Stadyumunun arkasındaki tesislerinde gerçekleştirilecek. 28 Ağustos Cumartesi gününe kadar sürecek olan ikinci etap kampı sonunda futbolculara Pazar ve Pazartesi günü izin verilerek 31 Aralık Salı gününden itibaren 5 Eylül’de başlayacak olan ve sezonun ilk maçı olan Bucaspor maçı hazırlıklarına başlanacağı bildirildi.
GÜNDE ÇİFT İDMANLA YENİ
SEZONA HAZIRLANACAKLAR
Yeşil – Pembelilerin ikinci etap kampı çerçevesinde Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde gerek Atatürk Stadyumunda gerekse İl Özel İdaresi Sahasında sabah ve akşamüzeri olmak üzere günde çift idman yaparak sezona hazırlanacaklar.
4 HAZIRLIK MAÇI
YAPILMASI PLANLANIYOR
Öte yandan, Ispartaspor’un ikinci etap hazırlık kampı çerçevesinde 4 hazırlık maçı da yapması planlanıyor. Bilindiği gibi, Ispartaspor’un hazırlık maçları konusunda daha önce; 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü Afyon’da Zafer Stadyumunda saat 17.00’de komşu il Antalya’nın ekibi olan Serik Belediyespor ile 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 18.00’de Burdur MAKÜ Stadyumunda Batman Petrolspor ve 24 Ağustos 2021 Salı günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 20.00’de  Club Africain Tunis takımıyla karşı karşıya gelecek. Ispartaspor Kulübü yönetimi, 28 veya 29 Ağustos tarihlerinde 4. Hazırlık maçının yapılması için çalışmaların sürdüğünü ve henüz rakibin netlik kazanmadığını bildirdi. Takımın, gerek Afyon’daki Serik maçına gerekse Burdur’da yapılacak Batman Petrolspor maçına günü birlik olarak gidip geleceği belirtildi.
TEKNİK PATRON
SÖYLEYİCİ ANALİZ YAPACAK
Teknik Direktör Tarık Söyleyici, yapılacak olan bu müsabakalarda takımın fizik - kondisyon ve taktiksel durumunu analiz edecek.
AYRILIKLAR YAŞANACAK…
Yeşil – Pembeli ekibin tesislerinde yapacağı ikinci etap kampı ve hazırlık maçları sonunda ise yol ayrılıkları yaşanabileceği belirtiliyor. Yönetim, Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin raporu doğrultusunda bazı futbolculara yol vereceği, bazı futbolcuları ise tecrübe kazanması açısından 3. Lig’deki takımlara kiralamayı planladığı öğrenildi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °