Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İHK Başkanı Mehmet Arabacı’dan çağrı: Ispartalı Gençleri Hakemliğe Bekliyoruz

İHK Başkanı Mehmet Arabacı’dan çağrı: Ispartalı Gençleri Hakemliğe Bekliyoruz

SPOR 30.09.2019 12:26:00 0
İHK Başkanı Mehmet Arabacı’dan çağrı: 
Ispartalı 
Gençleri 
Hakemliğe 
Bekliyoruz
Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, futbol hakemleri camiasının gençlere hizmet etme amacında olduğunu belirterek; “Ispartalı gençlerimizi Futbol Aday Hakem Kursumuza davet ediyoruz. Hep birlikte Isparta’mızın futbolunu daha iyi yerlere getireceğiz inşallah” dedi
 
Yeni futbol sezonunun topluma, Isparta’daki spor camiasına hayırlı olması dileklerinde bulunan Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı; “Hakem camiası olarak amacımız Isparta’da futbolun düzgün, kazasız, belasız, kavgasız, dövüşsüz olması konusunda çaba harcıyoruz” dedi.
“AMACIMIZ ISPARTA VE ÜLKE
GENÇLİĞİNE FAYDA SAĞLAMAK”
Sporun içinde bulanan insanlar olarak hakemlerin herkesi birden memnun etmesinin mümkün olmadığına dikkat çeken İHK Başkanı Mehmet Arabacı; “Yenilen insan ne yapıyor, sıfır hatası da olsa mutlaka bir hakem camiasına çatıyor, çatacak adam arıyor. Verilen kararların herkesi birden memnun etmesi imkansız. Biz de bunları hoşgörü ile karşılıyoruz. Hata hepimiz de olacak, yanlış hepimiz de olacak ama art niyetli olmadan bir takıma zarar vermeden ligleri bitirmek amacımız. Isparta futbolu İnşallah daha iyi olur düşüncemiz o” dedi.
“DOKTOR, AVUKAT, ÜST
DÜZEY HAKEMLERİMİZ VAR”
Ispartalı gençlerin futbol hakemi olması için gayret gösterdiklerini ve bu vesile ile bir kez daha gençleri hakemliğe davet etmek istediklerini belirten Başkan Arabacı; “Bizim hakem camiası olarak amaçlarımız genç, üniversitede okuyan öğrencilerimiz, onlara toplumun iyi yönlerini göstererek, spor yaptırarak, kötü alışkanlıklardan, kötü huylardan vazgeçirip en azından ülke futboluna, ülke gençliğine fayda sağlamak. Doktor hakemlerimiz, avukat hakemlerimiz var. Hakem, camiamızda polisten hakem, üst düzey bürokratlardan gözlemcilerimiz, her meslek grubundan dostlarımız arkadaşlarımız var. Amacımız futbola, ülkeye ve ilimiz Isparta’ya hizmet etmek” dedi.
“ISPARTALI GENÇLERİ
HAKEMLİĞE BEKLİYORUZ”
Gençlere yönelik olarak Aday Hakem Kursu düzenleyeceklerini ifade eden İHK Başkanı Arabacı; “Isparta aday hakem kursu Ekim ayında açılacak olup, Aday Hakem Kursuna katılabilmek için, http://www.tffhgdisparta.org linkine tıklayıp, açılan sayfadaki aday hakem başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir” dedi.
“KURSUN TARİHİNİ
AYRICA BİLDİRECEĞİZ”
Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, başvuran adayların 16 - 26 yaş aralığında olması gerektiğini vurgulayarak, kurs tarihi belirlenince adaylara bilgilendirme yapılacağını sözlerine ekledi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °