Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

HELAL OLSUN, SİZE GENÇLER

HELAL OLSUN, SİZE GENÇLER

SPOR 11.11.2019 13:05:00 0
HELAL OLSUN,  SİZE GENÇLER
ISPARTA 32 spor, bu sezon ilk kez deplasmanda,  hem de son 3 sezondur ecel terleri döktüren  ezeli rakibi Bucak Belediyesi Oğuzhansporu, evinde  net bir skorla geçerek 3 altın puan daha aldı. 
Helal  olsun gençler size, ayaklarınıza, yüreklerinize ve emeklerinize sağlık.
İlkler maçıydı, öyle de oldu. Zor oldu amma güzel oldu…
Dobi Hasan hocanın ilk deplasman maçında yürekli bir futbol ortaya koyan pembe-yeşillilerimiz maçın ilk yarısını 0-0 tamamladılar. 2. Yarıda üstünlüğünü kabul ettiren Isparta 32 spor, az sayıda seyircisinin de desteğiyle maçı kazandı. Goller 71. Dakikada Volkan Serim’den, 85. Dakikada ise İbrahim Zeytin’den geldi. Böylece 2 forvet ilk kez bir maçta hem de deplasmanda goller attılar.  2-0’lık net galibiyet ISPARTA ve ISPARTA 32 SPOR CAMİASINDA bayram sevinci yarattı. (0-0’lık Akşehir maçından sonra 2. Kez gol yemeden bir maçı daha tamamlamış oldu. )
 
Emeği geçen herkesi ve her kesimi can-ı gönülden kutluyoruz.  Atakan Yazgan başkan önderliğinde özellikle bir isim var ki, son 15-16 gündür gecesini gündüzüne katarak, futbolcularımızı motive eden, maçlara hazırlayan Teknik direktörümüz Hasan Şengün’e  teşekkür ediyoruz. Bozulan ayarları ve moralleri  yeniden tamir ettiği için… Kaybolan ümitleri, yeniden geri getirdiğin  için… Zirve umutlarını yeniden yeşerttiğin için. Sağol hocam, aynen devam. Karadeniz rüzgarını, batı akdeniz de estirmeye devam.
  
Geçen haftaki,  Ereğlispor maçının anlamı ve son  maçta alınan galibiyetle (  6 puanla  )  zirveye bir adım daha yaklaşırken,  - BU YARIŞ, asla  BENSİZ OLMAZ-  mesajı verdi.  8 maçta topladığı 14 puanla ligin 4. Sırasında yer alan temsilcimiz,  GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR.   Ey  rakipler, artık korkun bizden.
Şimdi sırada, Kepez Belediye maçı var.
Haydi desteğe, haydi birlikteliğe. 
ENİŞTE  HAKAN  HAYATİ  KARACA, 
LİDER MANAVGAT’I  EVİNDE  FENA ÇARPTI. (1-4)
Süleyman Demirel üniversitesinden mezun olduktan sonra Kestelsporu çalıştıran eniştemiz Hakan Hayati Karaca,  tarih yazmaya devam ediyor. Son 5 haftada kazandığı 15  puanla zirveye göz koyan Kestelspor, geçen hafta Manavgat belediyespora konuk oldu. Lideri evinde  1-4  gibi açık bir farkla geçen Kestelspor, hem lideri evinde ilk kez  yenme, bu sezon  ilk mağlubiyetini tatmasına vesile olurken, liderliği de elinden almış oldu.
Her geçen hafta üstüne koyarak Bal ligi 7. Gurup zirvesine kurulan Antalya temsilcisi formunun da zirvesinde. Genç Kestelspor  ve Enişte Karaca, bakalım nereye kadar gidebilecekler.
EMRESPOR,  FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR.
Bir başarı öyküsü de,  Emrespor’dan. Isparta 1. Amatör küme  lideri kırmızı-siyahlılar hocaları Mustafa Özsavlu nezaretinde YENİLGİSİZ  puan kaybetmeden yoluna devam ediyor. Pazar günü oynadığı maçı 9-0 gibi çok açık farkla kazanan Emrespor, Gençsporu çok kolay geçti. Rakipleriyle  arasında  büyük fark  olan Emresporu, bakalım bu ligde  kim durdurabilecek. Zira 9. Haftada Emrespor-Gelendostspor  derbi maçı oynanacak. Bizler tüm takımlarımıza üstün başarılar temenni ediyoruz.  
 

Anahtar Kelimeler: gençler olsunsize helal
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °