Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Helal olsun size

Helal olsun size

SPOR 29.09.2017 07:39:00 0
Helal olsun size
Halter branşındaki milli gururlarımız Samet Coşkun ve Fulya Büyükleblebi, Kosova'da düzenlenen Yıldızlar ve 15 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda podyuma çıktı.
Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası Kosova’nın başkenti Priştine’de düzenlendi. 
Mili Takım kadrosunda yer alan Milli Sporcularımız Samet Coşkun ve Fulya Büyükleblebi Avrupa Halter Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil etti. 
Milli Sporcumuz Samet Coşkun, Yıldızlar Halter Avrupa Şampiyonasında 85 kg sikletinde 133 kg ile Avrupa 3. sü olarak, bronz madalyanın sahibi oldu. Milli Sporcumuz Samet Coşkun’un başarısı hem ülkemizi, hem de ilimizi gururlandırdı.
Milli Sporcumuz Fulya Büyükleblebi ise 58 kg sikletinde Avrupa 5. si oldu. Büyükleblebi gelecek için umut verdi.
Milli Sporcular başarı da emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek olmak üzere, İl Müdürlüğü Halter Antrenörleri Hüseyin Şensoy, Hasan Ali Şen, milli takım antrenörlerine ve ailesine teşekkürlerine iletti. Şampiyonada büyük bir heyecan yaşadığını belirten milli sporcu Coşkun, ülkemize ve ilimize madalyalar kazandırdığı için mutlu olduğunu söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise Avrupa arenasında elde edilen başarılardan dolayı milli sporcular Samet Coşkun, Fulya Büyükleblebi'yi tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °