Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hedef; Kürsüyü Türk Sporcularla Kapatmak

Hedef; Kürsüyü Türk Sporcularla Kapatmak

SPOR 13.09.2018 07:28:00 0
Hedef; Kürsüyü Türk Sporcularla Kapatmak
Triatlon Milli Takımı Sakin Şehir (Cittaslow) Eğirdir kampı sona erdi. Triatlon Milli Takımı Balkan Şampiyonası için Makedonya yolcusu. Triatlon Milli Takımı, Balkan Şampiyonası için Eğirdir'den uğurlandı.
Triatlon Milli Takımının yaklaşık 10 gün süren Sakin Şehir Eğirdir kampı verimli geçti. Makedonya'nın  Ohri kentiyle rakım ve hava şartlarına uygun olması sebebiyle Eğirdir'i seçtiklerini belirten Triatlon yetkilileri, kamp süresince Eğirdir Belediyesi'nin ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün özel ilgisinden memnun kaldıklarını ifade ettiler.
"SPORCULARIMIZA İNANCIMIZ SONSUZ"
Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, "Yaklaşık 10 gündür milli takımızı Eğirdir'de misafir etmekten dolayı mutlu olduk. Takımımız, Makedonya'ya hareket edecekler, orada Balkan Şampiyonasına katılacaklar. Gerekli kondisyonu gerekli enerjiyi kendilerine yükledik. Ülkemizi temsil edip güzel neticelerle ülkemize döneceklerine inanıyorum. Kamp döneminde emeği geçenlere Belediye Başkanımıza ve Triatlon Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum, kendilerine inancımız sonsuz güzel sonuçlarla ülkemize dönecekler inşaallah" dedi.
"EĞİRDİR'İN HAVASI SUYU İKSİRLİDİR"
Sakin Şehir Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eğirdir'imizde Triatlon Yarışlarının bu yıl 16.sını yaptık. İnşaallah bundan sonraki yıllarda kesintisiz devam eder. Yarışlardan sonrada Milli takımımız Eğirdir'de kampa girdi. Eğirdir'in havası suyu iksirlidir. Burada kamp yapan sporcular hep başarılı olur. Rahmetli Naim Süleymanoğlu'nun en tercih ettiği kamp yerlerinden biri Eğirdir'di. İnşaallah öyle başarıları da bu genç kardeşlerimizden bekliyoruz, öncelikle kendilerine hayırlı yolculuk sonrasında da başarılı sonuçlar diliyorum" dedi.
"SPORCULARIMIZ ÜLKEMİZİN BAYRAĞINI EN İYİ ŞEKİLDE YÜKSELTECEKLER"
Türkiye Triatlon Federasyon Başkanı Bayram Yalçınkaya; "1-2 Eylül'de güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Sporcularımız, velilerimiz, hocalarımıza kulüplerimiz güzel bir zaman geçirdiler. Milli Takım sporcularımız, sağolsunlar, Kaymakamız ve Belediye Başkanımızın desteği ile güzel bir kamp süreci geçirdiler.  Kamp müdürümüzü ve antrenörlerimizden aldığımız bilgilere göre Eğirdir milli sporcularımız için çok verimli bir süreç oldu. Arkadaşlarımızı Ohri'ye gönderiyoruz. Burada beklentimiz, ülkemizin bayrağını en iyi şekilde bizi gururlandıracak biçimde yükletmeleri ve tabiki başarılar bekliyoruz. Tüm sporcularım, antrenörlerimiz ve yöneticilerimiz adına Milli Takımızı en iyi şekilde Eğirdir'de  misafir eden Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.
"EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRIZ"
Türkiye Triatlon Federasyonu Asbaşkanı ve Kamp Müdürü Ali Özgür Eriş, " Eğirdir'de 35 kişilik kadroyla 10 gün süreyle yaptığımız kamp programı oldukça verimli geçti. Güzel Eğirdir'imizde çok güzel kros, bisiklet ve yüzme antrenmanları yaptık. Eğirdir, kamp programımız için çok uygun bir bölgeydi. Kampımız neşe içinde geçti. Sporcularımızın morali çok yüksek. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl,  sporcularımıza her türlü desteği verdi. Kendisine konukseverliği için teşekkür ederim. Balkan Şampiyonası'nda yarışacak tüm triatletlerimize başarılar dilerim. En iyi şekilde hazırız, güzel neticeler bekliyoruz. Bütün organizasyonda bize yardım olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
"BU KONDİSYONLAR BAŞARI OLARAK GERİ DÖNECEK"
Triatlon İl Temsilcisi Çetin Meydan, "Bugün itibariyle Milli Takım kampımızı bitirdik.Triatlon açısında güzel bir kamp süreci bitti. Kondisyonlarda ciddi artışlar olduğunu düşünüyorum. Balkan Şampiyonasında bu kondisyonların başarı olarak geri döneceğini düşünüyorum.  Triatlon Kampının Eğirdir'de yapılması bizim için çok önemli. Çünkü ilk defa yapılıyor. 16. yıldır kesintisiz yapılan Eğirdir Triatlon yarışlarının sonucu olarak görüyoruz. Balkan Şampiyonasından sporcularımızın başarılarla döneceği düşüncemle, önümüzdeki yıllarda da Milli takım kampları için Eğirdir'in seçileceğini düşünüyorum.  İl Temsilcisi olarak kampların Eğirdir'de yapılması yönünde çalışmalara devam edeceğim" dedi.
"KÜRSÜYÜ TÜRK SPORCULARLA KAPATACAĞIZ"
Triatlon Milli Takım sporcularından Ezgi Sevcan Ursavaş,  "Eğirdir kampımız çok verimli geçti. rakım açısından Eğirdir'in atmosferi ile Makedonya atmosferi uygun. Herşey çok güzeldi, Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Umarım hedeflediğimiz gibi güzel bir yarış çıkartırız, Hedefimiz balkan şampiyonasında kürsüyü Türk sporcuların kapatması."  dedi.
"HEDEFLEDİĞİMİZ BAŞARILARI ALACAĞIZ"
Triatlon Milli Takım sporcularından Mehmet Fatih Davran, "8 yıldır bu sporu yapıyorum. Eğirdir kampında Balkan Şampiyonası için verimli olabilmemiz için antrenmanlar yapıldı. Beraber Milli takım ruhunu yaşamamıza ortam sağladı. İnşaallah Balkan Şampiyonasında hedeflediğimiz başarıları alacağız" dedi.
 
            Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Türkiye Triatlon Federasyon Başkanı Bayram Yalçınkaya ve Triatlon İl Temsilcisi Çetin Meydan, Belediye Hal Müdürü Eşref Çatal ve Zabıta Komiseri Eğirdir Triatlon Yarışları Sorumlusu Ayla Büyükçetin, Eğirdir Belediyesi önünden milli takım antrenör ve sporcularını Makedonya'nın Ohri kentine yolcu etti.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °