Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hazırlık Maçı Dostça Başladı Ve Dostça Bitti: Ispartaspor: 1 Serik Beld.: 1

Hazırlık Maçı Dostça Başladı Ve Dostça Bitti: Ispartaspor: 1 Serik Beld.: 1

SPOR 16.08.2021 17:59:00 0
Hazırlık Maçı Dostça Başladı Ve Dostça Bitti: 
Ispartaspor: 1
Serik Beld.: 1
İlimizi 2. Lig Beyaz Grupta temsil edecek olan Ispartaspor, 2021 – 2022 Sezonu için ilk hazırlık maçını 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Serik Belediyespor ile yaptı. Yeşil – Pembeliler sahadan 1 – 1’lik skorla berabere ayrıldı. Takımın ortaya koyduğu futbol ise taraftarlara umut verdi.
 
5 Eylül’de başlayacak yeni sezon için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Ispartaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını bugün akşamüzeri gerçekleştirdi. Yeşil – Pembeli ekip, Afyon Zafer Stadında oynanan hazırlık maçında komşu il Antalya’nın Ispartaspor gibi 2. Ligde bulunan takımı Serik Belediyespor ile karşılaştı.
HAZIRLIK MAÇI DOSTÇA
BAŞLADI DOSTÇA SONA ERDİ
Saat 17.00’de başlayan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Ancak, Ispartaspor, maçın ilk yarısında Halide Edip Adıvarspor’dan transfer edilen merkez orta saha futbolcusu Said Can Açıkalın’ın ayağından kazandığı golle ilk yarıyı 1 – 0 önde kapatmayı başardı.
ISPARTASPOR LİG İÇİN UMUT VERDİ
Maçın ikinci yarısında ise bu defa golü bulan taraf Serik Belediyespor oldu ve karşılaşmada skor 1 – 1 oldu ve maç bu skorla sona erdi. Ispartaspor, bugünkü hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla hem yöneticilere hem taraftarlara lig için umut verdi. Ispartaspor – Serik Belediyespor hazırlık maçını Yeşil – Pembeli yöneticiler ile Afyon’a giden bazı taraftarlar izledi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °