Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Haydi maça! Yeşil – Pembeli Ekip, Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor; Ispartaspor Uşakspor’u Ağırlıyor…

Haydi maça! Yeşil – Pembeli Ekip, Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor; Ispartaspor Uşakspor’u Ağırlıyor…

SPOR 23.02.2022 08:13:00 0
Haydi maça!
Yeşil – Pembeli Ekip, Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor; 
Ispartaspor 
Uşakspor’u 
Ağırlıyor…
Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Uşakspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 13.00’te başlayacak. Play – Off yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Yeşil – Pembeli ekibin hedefi bugünkü maçı mutlak galibiyetle kapatmak. Maçta, seyirci rekoru kırılması bekleniyor.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, geçen hafta ligin ikinci yarısının beşinci maçında deplasmanda grubun açık ara lider takımı Pendikspor ile karşılaşmış ve maçtan 1 - 0 galip ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip şimdi de gözünü fikstür gereği bu hafta içi yani bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Uşakspor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin geçen hafta büyük bir başarıya imza atarak lideri evinde devirerek ikinci sıraya oturması, bundan sonraki tüm maçlarda rakibin durumunun ne olduğuna bakılmaksızın Ispartaspor’un mutlak surette maçları alması gerektiğini ortaya koyuyor.
İKİNCİ YARININ ALTINCI
HAFTA MAÇI UŞAKSPOR İLE
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü oynanan Pendikspor maçının ardından hafta içi maçı olması nedeniyle hiç ara vermeden hazırlıklarına başlayan Ispartaspor, dünkü son antrenmana kadar Teknik Direktör Turgut Kul nezaretinde çalışmalarını sürdürdü ve tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
RAKİP UŞAKSPOR
9. SIRADA BULUNUYOR
TFF 2. Lig Beyaz Grupta geride kalan 22 haftada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 37 puan toplayan Ispartaspor, ikinci durumda bulunuyor. Yeşil – Pembelilerin bugün karşılaşacağı rakibi Uşakspor ise 30 puanla 9. Sırada bulunuyor. Kırmızı – Siyahlı ekip, geride kalan 22 haftada 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 30 puan toplamış durumda. 
GÖKHAN VE ARİF YOK!
Bilindiği gibi, Akhisarspor maçında Gökhan Göksu ve Arif Birşen sakatlanmışlardı. Bu futbolcular sakatlıklarının devam etmesi nedeniyle bugünkü Uşakspor maçında forma giyemeyecekler.
MAÇ BİLETLERİ 10 TL
Yeşil – Pembeli yönetim, bugünkü maç biletlerini kapalı ve açık tribün aynı fiyat yani 10 TL olarak belirledi. Biletler yarın saat 11.30’dan itibaren stad girişinde satılmaya başlanacak.
MAÇ BUGÜN SAAT
13.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Uşakspor maçı bugün Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM BATUHAN
GÜLTEK YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugünkü Uşakspor maçını Malatya Bölgesi hakemlerinden Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in yardımcılıklarını ise; yine Harun Reşit Güngör ve Sezgin Şahbaz yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Engin Atmaca.
TARAFTAR REKORU BEKLENİYOR
ANCAK EN BÜYÜK HANDİKAP HAFTA İÇİ
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Uşakspor maçında, Yeşil – Pembe ekibin geçen hafta lideri mağlup ederek ikinci sıraya oturması ve Play – Off grubunun en büyük adaylarından olması nedeniyle tribünlerin tıklım tıklım dolması ve seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Ancak, buradaki en büyük handikap ise maçın hafta için oynanacak olması olarak görülüyor.
TARAFTARLARDAN GENÇLİK
VE SPOR İL MÜDÜRÜ ŞENSÖZ’E
ŞARKI TEŞEKKÜRÜ
Öte yandan, Ispartasporlu taraftarlar, son zamanlarda stad hapörlürlerinden çalınan şarkılarla ilgili olarak da Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz’e teşekkür ederek; “Sayın Müdürümüzün talimatlarıyla hareketli ve halkımız tarafından çok sevilen dinlerken insanları gururlandıran ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısı gibi, özellikle maçın bitiş düdüğü ile birlikte galip gelmiş takımımızı ve futbolcuları coşturacak ve oynatacak şarkı olan ‘Erik Dalı’nın Stad hapörlörlerinden çalınması son derece yerinde bir karar olmuş. Kendisini kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz” dediler. 
2. LİG BEYAZ GRUP’TA 27. HAFTANIN PROGRAMI:
Ispartaspor – Uşakspor
Amedspor – Kırklarelispor
Akhisarspor – Pendikspor
Tarsus İ.Y. – Kırşehir Beld.
24Erzincanspor – Nazilli Beld.
1922 Konyaspor – Ankara Demir
Bucaspor 1928 – Eskişehirspor
Z. Kömürspor – Karacabey Beld.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °