Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Haydi Maça Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den; Taraftara Çağrı

Haydi Maça Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den; Taraftara Çağrı

SPOR 9.10.2021 21:05:00 0
Haydi 
Maça 
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den; 
Taraftara 
Çağrı
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici 2. Lig Beyaz Grubun 7. Haftasında bugün Atatürk Stadyumunda oynanacak Pendikspor karşılaşması için (görevliler hariç) 5 bin taraftarın stadı doldurmasını istedi.
 
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, taraftarın bir takım için çok önemli bir etken olduğunu belirterek; “Biz taraftarlarımıza inanıyor ve güveniyoruz ve bugünkü maçta tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Taraftarlarımızın o muhteşem destekleriyle şehrimize lider olarak da gelse Pendikspor’u da yeneceğimize inanıyoruz” dedi.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin yedinci maçında bugün Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk adaylarından lider Pendikspor ile son derece önemli bir maça çıkacak. Bilindiği gibi, Isparta’da oynanan ilk iç saha maçında gerek koronavirüs tedbirleri nedeniyle gerekse bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle tribünler gerektiği gibi dolmamıştı.
ATATÜRK STADYUMUNA
5 BİN KİŞİ ALINABİLECEK
Türkiye Futbol Federasyonunun Covid – 19 pandemisi nedeniyle aldığı karar çerçevesinde stadyumlara yüzde 50 kapasite ile seyirci alınabiliyor. Buna göre; 10 bin kişilik kapasitesi bulunan Isparta Atatürk Stadyumuna (görevliler hariç) 5 bin kişi alınabilecek.
SÖYLEYİCİ’DEN
YEŞİL – PEMBELİ
TARAFTARLARA ÇAĞRI
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den böylesine önemli bir maç öncesi çok ve önemli bir açıklama ve taraftara çağrı geldi.
SÖYLEYİCİ; “BUGÜNKÜ MAÇTA TRİBÜNLERİN
TIKLIM TIKLIM DOLMASINI BEKLİYORUZ”
Bugünkü maçta Covid – 19 Pandemisi nedeniyle yüzde 50 kapasite sınırlamasına uygun olarak belirlenen sınır kadar yani 10 bin kişilik stadyumumuzda en az 5 bin kişilik taraftar patlaması beklediğini belirterek, taraftarları maça davet etti.
“TARAFTARLARIMIZ
BİZİM HER ŞEYİMİZ”
Gerek sezonun sahamızda yaptığımız ilk maç olan 1922 Konyaspor maçında gerekse yine sahamızda oynadığımız Tarsus  İdmanyurduspor maçında tribünlerin yeteri kadar dolmadığını vurgulayan Teknik Direktör Tarık Söyleyici; “Ben her zaman söylerim. Bir takım için Yönetim, Teknik Kadro, Futbolcular, Taraftarlar ve Basın bu 5 unsur bir araya geldiği zaman, bu 5 unsur el ele verdiği zaman başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Taraftarlar, sporseverler ve seyirciler bir kulüp ve bir takım için son derece önemlidir. Bizim için de önemlidir. Evet, 20 yıl aradan sonra katıldığımız 2. Ligde ilk üç maçımızı geride bıraktık.  
“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ
İLE PENDİK ENGELİNİ GEÇECEĞİZ”
Şimdi ise sıra ligin yedinci haftasında yani bugün kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağımız grubun güçlü ve şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerinden aynı zamanda grup lideri Pendikspor maçına geldi. Yeşil – Pembeli taraftarlarımızın geçmiş yıllarda kendi sahamızda oynadığımız maçlarda tribünleri tıklım tıklım doldurduğu günleri biliyoruz. İşte o günler yeniden geldi diyorum ve yarın federasyonun koyduğu kurallar çerçevesinde ben tribünlerin tıklım tıklım dolacağına inanıyorum. Taraftarlarımızı 90 dakika boyunca bu zorlu maçta takımımızı desteklemelerini istiyor ve bekliyorum. İnşaallah, taraftarlarımızın da desteği ile Pendik engelini de aşıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.
“TARAFTARLARIMIZA
İNANIYOR VE GÜVENİYORUM”
Biz şimdi taraftarlarımız için daha büyük düşünüyoruz. BAL’da ve 3. Ligde tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarımızın 2. Ligde daha çok tribünleri dolduracaklarını düşünüyorum ve dolu – dizgin aldığımız galibiyetlerle maçlarımızı binlerce taraftarın karşısında oynayacağımıza inanıyorum. Bu konuda hem takımımıza hem taraftarlarımıza inanıyor ve güveniyorum. Çünkü, taraftarlarımız bizim her şeyimizdir. Onlar tribünleri tıklım tıklım doldurarak ve takımımızı 90 dakika boyunca destekleyerek takımımızı ateşleyen ve galibiyete ulaşmasında en büyük etken oluyorlar. Hepsine buradan teşekkür ediyorum.
“BUGÜN MAÇA GELİN, İNANIN
GELDİĞİNİZE DEĞECEK”
Bilindiği gibi, bugün sezonun yedinci, kendi sahamızda ise üçüncü maçımızı oynayacağız. Ben, buradan tüm taraftarlarımıza ve hatta tüm Ispartalı sporseverlerimize sesleniyorum. Bugün maça gelin, stadyuma gelin ve tribünleri (belirtilen kurallara uygun olarak) tıklım tıklım doldurun. Takımımız hem oynayacağı göze hoş gelen futboluyla ve inşaallah alacağı galibiyetle maça geldiğinize değecek. Buna inanın” dedi.
BİLET FİYATLARI TARSUS
MAÇINDAKİ GİBİ OLACAK  
Bilindiği gibi, daha önce tüm tribünler için tek fiyat yani 30 TL olarak belirlenen Ispartaspor maçına girişler, yönetim tarafından iki hafta önceki Tarsus maçı öncesinde bilet fiyatlarında indirime gidilerek kapalı tribün 30, açık tribün 20 ve kale arkası tribün 10 lira olarak belirlenmişti. Aynı fiyatlar yarınki maçta da geçerli olacak.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °