Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

HAYDİ MAÇA Ispartaspor Sezonun 6 Puanlık En Zorlu Maçına Çıkıyor; Ispartaspor LİDER Sever!

HAYDİ MAÇA Ispartaspor Sezonun 6 Puanlık En Zorlu Maçına Çıkıyor; Ispartaspor LİDER Sever!

SPOR 10.10.2021 09:50:00 0
HAYDİ MAÇA
Ispartaspor Sezonun 6 Puanlık En Zorlu Maçına Çıkıyor;
Ispartaspor
LİDER 
Sever!
Grupta üst sıralara tırmanmak isteyen Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde lider Pendikspor karşısında çok kritik bir 90 dakika oynayacak. Yeşil – Pembelilerde hedef mutlak galibiyet. Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak. Seyircilerin bu derbi maça büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor.
 
2. Lig Beyaz Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta bugün 4. Sırada bulunan Ispartaspor ile grup lideri Pendikspor karşı karşıya gelecek. İki takım açısından da hayati önem taşıyan karşılaşma öncesi Yeşil – Pembeli ekip hazırlıklarını tamamladı ve tesislerinde kampa girdi. Konuk Pendikspor ise bir gün önceden Isparta'ya gelerek maç saatini beklemeye başladı.  
HAFTANIN DERBİ MAÇI
ISPARTA’DA OYNANACAK
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 6. Haftayı Akhisarspor deplasmanından 1 – 0’lık skorla ayrılarak üç puanla geçen, Ispartaspor bugün, grubun şampiyonluk adaylarından en güçlüsü olan Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekibin bu maçı zor da olsa aynı Akhisarspor maçında olduğu gibi ortaya koyduğu disiplinli ve takım oyunu futbolla kazanması bekleniyor. 
PENDİKSPOR
MAÇINI BEKLİYOR
Covid – 19 pandemisi nedeniyle tribünlere yüzde 50 kapasitede seyirci alınarak oynanacak olan maçta Ispartaspor’da hedef mutlak galibiyet. Yeşil – Pembeli ekip bugün oynayacağı Pendikspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.  
ISPARTASOPR 4. SIRADA
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 5 maç sonunda topladığı 11 puanla grupta dördüncü sırada bulunuyor. Yeşil –
Pembeliler bu maçlarda 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti. Ispartaspor, ligdeki çıkışını bugünkü Pendikspor maçını kazanarak devam ettirmek istiyor.
RAKİP PENDİKSPOR 9. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Pendikspor ise; 5 maç sonunda topladığı 12 puanla puan durumunda 1. sırasında yani lider konumda bulunuyor. 
SERDAR DELİKTAŞ
OYNAMIYOR!
Ispartaspor için rakibi konusunda bugünkü maçta en büyük avantaj ise Pendikspor Golcüsü Serdar Deliktaş’ın oynamayacak olması. Zira, 2. Lig Beyaz Grupta attığı 4 golle şuanda diğer takımlardan iki futbolcu ile birlikte Gol Krallığında ilk sırada yer alan Serdar Deliktaş, geçtiğimiz hafta Tarsus İdmanyurduspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart görmüştü.
Bilindiği gibi, Pendikspor geçtiğimiz hafta sahasında karşılaştığı Tarsus İdmanyurduspor maçında iki defa geriye düşmesine ve Serdar Deliktaş’ın kırmızı kart görerek 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu iki golle rakibini 3 – 2 mağlup etmeyi başarmıştı.
GÖZLER BURAK
AYDIN’DA OLACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Pendikspor maçında gözler ligde attığı 4 golle hemen takımın golcüsü konumuna gelen hem de grupta gol krallığında diğer takımlardan iki futbolcu ile birlikte gol krallığında birinci sırada bulunan Burak Aydın’da olacak.  
TANER GÜMÜŞ VE EMBİYA
AYYILDIZ’DAN PATLAMA BEKLENİYOR
Ispartaspor’un gol yollarındaki etkili isimlerinden olan ancak, ligde geride kalan 6 haftada henüz gol atma başarısı gösteremeyen Taner Gümüş ve Embiya Ayyıldız’ın da bugünkü maçta bir patlama yaparak gol atmaları bekleniyor. Bu durumda gözler bu iki futbolcunun da üzerinde olacak.
MAÇI HAKEM NECATİ
SELÇUK ŞAHİN YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 7. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat 19.00’da oynayacağı Pendikspor maçını Kayseri Bölgesi Hakemlerinden Necati Selçuk Şahin yönetecek. Şahin’in yardımcılıklarını ise Harun Terin ve Muhammet Oğuzhan Öztaş yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Yücedağ.
MAÇ SAAT 19.00’DA
BAŞLAYACAK
Bugün Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak  
TRİBÜNLERİN DOLMASI BEKLENİYOR
Yeşil – Pembeli taraftarların ise grubun derbi niteliğindeki bu maça büyük ilgi göstermeleri ve tribünleri doldurmaları bekleniyor.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °