Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Haydi maça! Ispartaspor Sarayköyspor’u Ağırlıyor…

Haydi maça! Ispartaspor Sarayköyspor’u Ağırlıyor…

SPOR 23.02.2020 08:27:00 0
Haydi maça! 
Ispartaspor
Sarayköyspor’u
Ağırlıyor…
Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Sarayköyspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Yeşil – Pembeli ekibin hedefi bugünkü maçı mutlak galibiyetle kapatmak. Maçta, seyirci rekoru kırılması bekleniyor.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor geçen hafta ligin ikinci yarısının beşinci maçında kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü ekiplerinden Karaman Belediyespor takımı ile karşılaşmış ve maçtan 1 - 0 galip ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip şimdi de gözünü bu hafta sonu yani bugün fikstür gereği yine kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Denizli takımlarından olan Sarayköyspor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin geçen hafta liderlik koltuğuna oturması, bundan sonraki tüm maçlarda rakibin durumunun ne olduğuna bakılmaksızın Ispartaspor’un mutlak surette alması gerektiğini ortaya koyuyor.
İKİNCİ YARININ ALTINCI HAFTA
MAÇI SARAYKÖYSPOR İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Sorumlu Turgut Kul nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
RAKİP SARAYKÖYSPOR
7. SIRADA BULUNUYOR
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta geride kalan 18 haftada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 37 puan toplayan Ispartaspor, lider durumda bulunuyor. Yeşil – Pembelilerin bugün karşılaşacağı rakibi Sarayköyspor ise 29 puanla 7. Sırada bulunuyor. Kırmızı – Siyahlı ekip, geride kalan 18 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 29 puan toplamış durumda.  
MAÇ BUGÜN SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Sarayköyspor maçı bugün Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM AKİF
ABDURRAHMAN MORCA YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugünkü Sarayköyspor  maçını Hatay Bölgesi hakemlerinden Akif Abdurrahman Morca yönetecek. Morca’nın yardımcılıklarını ise; yine aynı Bölge Hakemlerinden Ahmet Fındık ve Abdullah Semerci yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Adana Bölgesinden Güney Güneylioğlu.
TARAFTAR REKORU BEKLENİYOR
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarayköyspor maçında, Yeşil – Pembe ekibin geçen hafta liderlik koltuğuna oturması ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olması nedeniyle tribünlerin tıklım tıklım dolması ve seyirci rekoru kırılması bekleniyor.
BAL 7. GRUP’TA 19. HAFTANIN PROGRAMI:
Ispartaspor – Denizli Sarayköyspor
Yatağanspor – Konya Ereğlispor
Kestelspor – Bucak Belediye Oğuzhanspor
Burdur MAKÜ Gençlikspor – Kepez Belediyespor
Akşehirspor – Manavgat Belediyespor
Çal Belediyespor – Ortaca Belediyespor
Karaman Belediyespor – Sarayönü Belediyespor
                             

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °