Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Haydi Isparta, takımına destek ol

Levent Doğan'ın köşe yazısıdır...

SPOR 23.12.2016 07:49:00 0
Haydi Isparta, takımına destek ol
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ilk yarıyı 28 puanla zirvede tamamladı. 12 maçta 8 galibiyet ve 4’te beraberlik alan pembe-yeşilliler, namağlup devreye lider girmesini bildi.
Rakip fileleri 20 kez havalandıran Isparta Davrazspor kalesinde 10 gol gördü. 2. yarı 15 Ocak’ta başlayacak. Bu arayı pembe-yeşilliler, en iyi şekilde değerlendirmeli. Takımın aksayan mevkilerine takviyeler yapılacak. Alternatifli kadro şart. 2. Yarıda birbirinden zorlu 12 final var.
Pembe-yeşilliler, Sandıklıspor’la, Tavşanlı Linyitspor’la, Akşehirspor’la, Şuhut Hisar Belediyespor’la, Eğirdirspor’la, Sarayönüspor’la deplasmanda karşılaşacak. İçeride ise  Isparta Davrazspor, Kütahya Dumlupınar Üniversitespor’u, Serikspor’u, Kepez Belediyespor’u, Akıncılarspor’u, Bucak Belediyespor’u ve Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak. Yani lig ikincisi Bucak Belediyespor, lig üçüncüsü Kepez Belediyespor, lig dördüncüsü Serik Belediyespor Isparta’ya gelecek. Bütün avantajlar pembe-yeşillilerden yana.
Sporseverlerin ve bizlerin en büyük şikâyeti ne idi: Gol yollarında yaşanan sıkıntılar. 2 farklı galibiyetlerinin alınamamasıydı. Kolay gol yenmesiydi. Mutlaka bu sıkıntılar çözülecektir.
                Teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim eksik noktalara transferleri yapmaya çalışıyor. Tabii transferler kolay yapılmıyor ve finansı sağlamak oldukça zor. Kent büyüklerine düşen desteklerini devam ettirmeli ve takımın sonuna kadar yanında olmalıdır. Özellikle işadamlarına ve şirketlere de büyük görev düşüyor. Göğüs sponsorluğu, stat içi reklamlar, bayrak vb. kampanyalarına destek olmalıdırlar. Deplasmanları karşılayabilirsiniz.
                Ayrıca “Elini vicdanına koy, şehrinin takımına destek ol” kampanyasıyla birlikte başlatılan forma kampanyasına da destek olabilirsiniz. Sendikalar toplu bir şekilde formaları alarak destek oluyorlar. 2. Yarı bu desteklere çok daha ihtiyaç var.
                Ve Isparta halkının futbol hasretini duymayan kalmadı, tüm Türkiye kentimizi konuşuyor. Bölgesel Amatör Lig’deki bu taraftar kitlesinin çoğu Süper Lig takımında olmadığını gösterdik ve göstermeye devam etmeliyiz.  Isparta Davrazspor’u sonuna kadar destekleyip futbolculara moral verilmeli.
                Ayrıca aynı grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Eğirdirspor’a destek vermek gerekiyor. Eğirdir’in özellikle iç sahadaki maçlarına sporseverler destek vermeli. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °