Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hayatımızı sporla hareketlendirelim

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan 'Ailemle Spor Yapıyorum' projesi başladı

SPOR 9.06.2016 06:34:00 0
Hayatımızı sporla hareketlendirelim
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan 'Ailemle Spor Yapıyorum' projesi başladı. Sağlıklı bir toplum oluşturma amacıyla başlatılan projeyle ailelerin spor yapmasını sağlamayı, beden ve ruh sağlıklarını geliştirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda Isparta'daki çok sayıda aile, proje kapsamında spor yaptı. 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen projenin ayrıntıları Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek anlattı.
HEDEF 25 ÜSTÜ BİREYLER
Sosyal medyanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında yetişkinlerin bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimini projeyle en aza indirmek istediklerini vurgulayan Gevrek, “Son yıllarda ülkemizin dört bir yanına yapılan sayısız spor tesislerinin tam kapasite kullanımını sağlamak da projelerimizin hedefleri arasındadır. Yoğun iş hayatından dolayı ailelerin çocuklarına yeterince zaman ayıramadığı gerçeğini de göz önünde bulundurarak, bu projeyle birlikte aile içi dayanışma ve kaynaşmayı artıracağımızı, takım ruhunu aile bireylerine yaşatabileceğimize inanıyoruz. Projeyle 25 ve üzeri tüm yaş gruplarından bay ve bayanların spor alışkanlığı kazandırılması hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Ailemle Spor Yapıyorum' projesi kapsamında, birçok spor branşında anne ve babalar çocuklarıyla birlikte spor yapacak.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °