Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hasret sona erdi: Hedef Şampiyonluk

Hasret sona erdi: Hedef Şampiyonluk

SPOR 20.01.2020 08:35:00 0
Hasret sona erdi:  
Hedef
Şampiyonluk
Ispartaspor’da 34 gün süren devre arası ve dolayısıyla futbol hasreti dün itibariyle sona erdi ve ikinci yarı başladı. İkinci yarının ilk maçında Akşehirspor’u tek golle geçen Yeşil – Pembeli ekipte hedef ise mutlak şampiyonluk.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin ondördüncü haftası ve ikinci yarının ilk maçında Isparta Atatürk Stadyumunda grubun orta sıralarında yer alan Akşehirspor ile karşı karşıya geldi. Dün saat 14.00’te başlayan ve güneşli ancak oldukça soğuk bir havada oynanan maçı; Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 4 bin dolayında Ispartaspor taraftarı izledi.  
ISPARTASPOR’U GOLCÜSÜ KURTARDI
Ispartaspor, ikinci yarının açılış maçında kendi sahasında karşılaştığı Akşehirspor’u Volkan Serim’in kaydettiği golle 1 – 0 yenerek 3 puan aldı. Yeşil – Pembeliler oldukça zorlandıkları maçta 69. Dakikada bulduğu golle rakibini mağlup etmeyi başardı. Gerek takımın golcüsü gerekse Bölgesel Amatör Lig 7. Grubun gol kralı konumundaki Volkan Serim dünkü maçı da boş geçmedi ve golünü attı.
PUANINI 30’A ÇIKARDI
VE 2. SIRAYA YERLEŞTİ
Lige mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu hedefi doğrultusunda ilerleyen Yeşil – Pembeliler, dünkü maç sonrasında 30 puana ulaşarak Karaman Belediyespor’un mağlup olmasıyla 2. sıraya yerleşti. Bundan sonraki 12 haftalık süreçte hedefine ulaşmak için çalışacak olan Ispartaspor, dünkü galibiyetle oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle yoluna devam ediyor.
MAKÜSPOR HAZIRLIĞI BAŞLIYOR…
İkinci yarının ilk maçını 3 puanla kapatan Ispartaspor’da Teknik Direktör Hasan Şengün’ün öğrencileri bu galibiyetle puanını 30’a çıkardı. Ispartaspor, ligin 15. haftasında 26 Ocak Pazar günü deplasmanda Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Gençlikspor (MAKÜspor) ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeliler bu doğrultuda, Akşehirspor maçının ardından verilen bir günlük iznin ardından yarın tesislerde bir araya gelerek Maküspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Anahtar Kelimeler: erdihedefşampiyonluk sona hasret
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °