Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hakemlerin ‘birlik’ iftarı

Ispartalı Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri, IYAŞ Park Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

SPOR 23.05.2019 12:51:00 0
Hakemlerin ‘birlik’ iftarı
İFTAR PROGRAMINA YOĞUN KATILIM
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ile Isparta İl Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından iftar yemeği verildi. IYAŞ Park Otel’de verilen yemeğe Belediye Başkan Vekili Sezgin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yolcu, Gülatan,  İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Sağdıç, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Hüseyin Zengin, yönetimi, Teknik Direktör Tarık Söyleyici, gözlemciler ve hakemler katıldı.
BAŞKAN ARABACI; “BU BİRLİKTELİĞİMİZ
BAŞARIYI GETİRECEKTİR”
Bu arada İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür etti. Spor camiası olarak taban birliği yöneticileriyle birlikte hareket ettiklerini belirten Arabacı, birlikteliğin başarıyı getireceğini söyledi. Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Sağdıç, iftar yemeklerine katılan davetlilere teşekkür ederek, sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.
17 HAKEM KOKARTINI TAKTI
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ile Isparta İl Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinin ardından kokart töreni düzenledi. Ali Arslan, Erkut Deliktaş, Melahat Çayır, Mehmet Cüneyt Yelsiz, Taha Yıldız, Muhammet Fırat Akgün, Abdullah Kılıç, Ali Osman Altıntaş, Ömer Faruk Orhan,  Havva Kısa, Engin Altınay, Altan Özcan, Mehmet Furkan Balbay, Berkan Bektaş, Barış Kara ve Furkan Hilal İl Hakemi oldular. Kokart töreninin ardından genç hakemler için pasta kesildi. Alkışlar eşliğinde yapılan kokart töreninde genç hakemlerinin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °