Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hakemler ve Gözlemciler Yeni Sezonu Açtı

Hakemler ve Gözlemciler Yeni Sezonu Açtı

SPOR 4.10.2019 09:49:00 0
Hakemler ve 
Gözlemciler 
Yeni Sezonu 
Açtı
HABER: Yunus ÖZLER 
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Isparta Şubesi yeni sezon açılışını yaptı.

 
Isparta Atatürk Stadında yapılan ve dün saat 18.00’de başlayan yeni sezon açılış törenine; Vali Ömer Seymenoğlu, TFF Bölge Sorumlusu Hamza Işın, Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Mustafa Sağdıç, Isparta Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Isparta Şube Başkanı Durmuş Türkmen,  Bölge Hakem Kurulu Başkanları, gözlemciler ve hakemler katıldı.
SAĞDIÇ; “KAZASIZ – SAKATSIZ
BİR SEZON DİLİYORUM”
Törenin açılış konuşmasını yapan TFFHGD Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç; “2019 – 2020 Sezonu Hakem ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun. İlimizde 150 Hakemimiz var. Bunların 50’si 2. Lig, 3. Lig, BAL ligi ve amatör küme maçlarında görev alıyor. 100’ü ise hakemlik yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Şuanda 2. Lig ve 3. Lig maçlarını yöneten 2 Orta Hakem, 1 Yardımcı Hakemimiz var. Ispartaspor’un da yer aldığı Bölgesel Ligi maçlarını yöneten 2 Orta Saha ve 4 Yardımcı Hakemimiz var. Amatör Lig maçlarını yöneten 36 Hakemimiz var. Elimizden geldiğince ilimizde hakemliği geliştirmeye ve daha iyi noktalara taşımaya çalışıyoruz. Dernek olarak sezon öncesi her türlü hazırlıklarımızı tamamlayıp bugün yapmış olduğumuz açılış töreniyle sezona başladık. Allah yardımcımız olsun. Sakatlıklardan, kazadan ve beladan uzak, başarılı bir sezon diliyorum. Törene katılımlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum" dedi.
ARABACI; “BAŞARILI BİR SEZON
GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUM”
2018 – 2019 futbol sezonunu başarı ile tamamladıklarını belirten Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı da konuşmasında; “İnşallah 2019 –2020 futbol sezonunda da aynı başarı ile hakemlerimizin gayret edeceğini umuyor çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.
“HER ZAMAN OBJEKTİF
VE TARAFSIZ OLACAĞIZ”
Yeni sezonda her zaman olduğu gibi tarafsız ve objektif bir şekilde maç yöneteceklerini vurgulayan Başkan Arabacı; “İlimizde görev yapacak olan hakemlerimiz, her zaman olduğu gibi yine tarafsız, adil görev yapacaklardır. Hakem ve gözlemcilerimiz, ilimizde futbolun gelişmesi için üzerlerine düşen görevi yapmaya devam edecek. Yeni sezonun başta ilimiz olmak üzere Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim. Futbol camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sahalarda mücadele edecek olan futbolculara, takımlara, hakemlere, gözlemcilere ve saha komiseri arkadaşlarımıza kazasız, belasız, sakatlıklardan uzan bir sezon diliyorum” dedi.
ÖZGÜN; “BAŞARILAR DİLİYORUM”
Isparta Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün de konuşmasında; 2019 – 2020 futbol sezonunun futbol ailesine hayırlı olmasını ve yeni sezonun tüm hakemlere başarı getirmesi temennisinde bulundu. Törende daha sonra; Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yolcu, TFF Bölge Sorumlusu Hamza Işın ve Vali Ömer Seymenoğlu da birer konuşma yaptılar.
VALİ SEYMENOĞLU’NDAN
IŞIN’A PLAKET
Yapılan konuşmaların ardından Vali Ömer Seymenoğlu tarafından TFF Bölge Sorumlusu Hamza Işın’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi ve iki genç hakeme de sertifikaları verildi.
TOPLU FOTOĞRA ÇEKİLDİ
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Isparta Şubesi yeni sezon açılış töreni toplu fotoğraf çekimi ve ardından ikramla sona erdi.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °