Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Hakemler’den Başkan Başdeğirmen’e ziyaret: Yatırımların Önünü kesenlere KIRMIZI KART!

Hakemler’den Başkan Başdeğirmen’e ziyaret: Yatırımların Önünü kesenlere KIRMIZI KART!

SPOR 2.10.2019 11:20:00 0
Hakemler’den Başkan Başdeğirmen’e ziyaret: 
Yatırımların 
Önünü kesenlere 
KIRMIZI 
KART!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bundan böyle yaptığı yatırımların önünü kesmek isteyenlere ‘Kırmızı Kart’ gösterecek.
 
HAKEMLERDEN BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET
Isparta İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanı Mehmet Arabacı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, 31 Mart'ta göreve seçilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen’i ziyaret etti.
“SPORA DESTEKLERİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Dün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Isparta İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanı Mehmet Arabacı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve geldiği günden bu tarafa hakem camiasına destek verdiğine dikkat çekerek; “Sağ olsun başkanımız Isparta’da sporun gelişmesi yönünde büyük çalışmaları var. Uzun yıllar sporun içindeyim kendisinin spora olan katkılarını yakınen takip ediyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı camiam adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
“İLİMİZDE 150 HAKEMİMİZ VAR”
Isparta’daki Hakemler konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Arabacı; “İlimizde yaklaşık 150 Hakemimiz var. Bunların 50’si 2. Lig, 3. Lig, BAL ligi ve amatör küme maçlarında görev alıyor. 100’ü ise hakemlik yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Şuanda 2. Lig ve 3. Lig maçlarını yöneten 2 Orta Hakem, 1 Yardımcı Hakemimiz var. Ispartaspor’un da yer aldığı Bölgesel Ligi maçlarını yöneten 2 Orta Saha ve 4 Yardımcı Hakemimiz var. Amatör Lig maçlarını yöneten 36 Hakemimiz var. Elimizden geldiğince ilimizde hakemliği geliştirmeye ve daha iyi noktalara taşımaya çalışıyoruz” dedi.
ARABACI’DAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E
KIRMIZI KART HEDİYESİ
Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, konuşmasının sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e forma, sarı ve kırmızı kart hediye etti. Kart hediyesi sırasında ise ilginç diyaloglar yaşandı. Başkan Arabacı; “Artık bunsan sonra hizmetlerinizi engellemeye çalışanlara kırmızı kart gösterirsiniz” diyerek Başkan Başdeğirmen’e güzel bir espri yaptı. Başkan Başdeğirmen de evet sanıyorum öyle yapacağız artık” diyerek cevap verdi.
“SPORA GEREKEN DESTEĞİ VERİYORUZ”
Başkan Başdeğimen, konuşmasında; “Isparta’mızda spor camiasıyla işbirliği içinde çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Isparta’yı tüm yönleriyle olduğu gibi sporda da üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Ispartaspor’umuzu daha üst liglere çıkarmak istiyoruz” dedi.  
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °