Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hadi Bakalım Kolay Gelsin; …Ve Futbol Şöleni Başlıyor…

Hadi Bakalım Kolay Gelsin; …Ve Futbol Şöleni Başlıyor…

SPOR 19.09.2020 06:43:00 0
Hadi Bakalım Kolay Gelsin; 
…Ve Futbol
Şöleni
Başlıyor…
Misli.com 3. Liginde 2020 – 2021 Futbol Sezonu yarın başlıyor. 3. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor ise ilk maçını yarın kendi sahasında Karşıyaka ile yapacak. Seyircinin alınmayacağı maç saat 19.00’da Atatürk Stadında başlayacak. 
 
ISPARTA SONUNDA
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI
Tam 9 yıldır hiçbir profesyonel ligde takımı olmayan Isparta nihayet şeytanın bacağını kırdı ve geçen sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’den profesyonel lige yani 3. Lige yükselmeyi başardı. Isparta’da son yıllarda yapılan girişimlerle spor son derece önemli bir noktaya geldi. Başkan Atakan Yazgan’ın önderliğinde işadamlarından oluşan yönetimle yeni sezona başlayacak olan Ispartaspor bu sezon yeni çıktığı 3. Ligde de başarılı bir grafik çizerek şampiyon olmak istiyor.
3. LİGDE YENİ SEZON
BUGÜN BAŞLIYOR
Misli.com Bahis Şirketinin bu yıl 2. Ve 3. Liglerin hem isim hakkını hem naklen yayın hakkını aldığı için bu yıl 3. Ligin adı Misli.com 3. Lig olarak adlandırılacak. Bu doğrultuda Misli.com 3. Profesyonel Liginde yeni sezon 19 – 20 Eylül 2020 tarihlerinde yani bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Bu sezon 3. Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor, 2020 - 2021 Sezonunda ilk maçını da 20 Eylül Pazar günü yani yarın Isparta Atatürk Stadyumunda İzmir temsilcisi Karşıyakaspor ile oynayacak.
İLK RAKİP GÜÇLÜ
KARŞIYAKASPOR
Bu doğrultuda; Ispartaspor, yarın grubun iddialı takımlarından Karşıyakaspor’la Atatürk Stadyumunda karşılaşacak. Pembe - Yeşilliler, bu maçın hazırlıklarına hafta boyunca sürdürüp dün tamamlayarak tesislerinde kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Yeşil – Pembeliler bu son derece zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarını sevindirmek istiyor.
LİGE EĞİRDİR’DE HAZIRLANDI
BİR HAZIRLIK MAÇI YAPTI
Bilindiği gibi Ispartaspor, sezon öncesi kendi sahasında ve Eğirdir ilçesinde olmak üzere iki ayrı etap kampında yaptığı çalışmalarla yeni sezona hazırlandı. Sezon öncesi Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapan Yeşil – Pembeli ekip bu maçtan da 3 - 0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Bergamaspor ile yapılması planlanan hazırlık maçı ise iptal edilmişti.
MAÇ SAAT 19.00’DA
BAŞLAYACAK
Türkiye Futbol Federasyonu profesyonel liglerde stadı ışıklandırılmış olan takımların maçlarını akşam oynanmasını istiyor. Bilindiği gibi, Ispartaspor’un stadı ışıklandırılmış olmasına rağmen Yeşil – Pembeli ekip geçen yıl BAL liginde mücadele ettiği için maçlarını akşam değil, sürekli gündüz oynamıştı.
Ispartaspor için son derece önemli olan bu maç yarın Isparta Atatürk Stadyumunda  oynanacak ve zorlu maçın başlama saati ise 19:00.
MAÇA SEYİRCİ
ALINMAYACAK
Öte yandan, Bilim Kurulu’nun tavsiyesi ve Türkiye Futbol Federasyonunun geçtiğimiz günlerde aldığı kararla tüm lig maçlarında ilk yarı yani bu yılın sonuna kadar maçlara seyirci alınmayacak. Dolasıyıla, Ispartaspor’un yarınki son derece önemli maçı seyircisiz oynanacak.
İŞTE 3. LİG 3. GRUPTA İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Ispartaspor – Karşıyaka
Altındağ Spor – Şile Yıldızspor
Osmaniyespor F.K – İçel İdmanyurduspor F.K
Erbaaspor – Batman Petrol Spor A.Ş.
Esenler Erokspor – Somaspor
Gölcükspor – Çarşambaspor
Elazığ Karakoçan F.K – Arhavispor
Yalovaspor – Çatalcaspor
Cizrespor (BAY)
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °