Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Güneykentspor’da Harun Köylü Dönemi

Güneykentspor’da Harun Köylü Dönemi

SPOR 21.01.2020 09:24:00 0
Güneykentspor’da 
Harun Köylü 
Dönemi
Isparta futbol camiasının önemli kulüplerinden olan Güneykent Spor’un Kulüp Başkanlığına, Güneykent Kasabasının sevilen ve saygın isimlerinden Harun Köylü getirildi.
 
Isparta 1. Amatör Lig’in iddialı takımlarından Güneykentspor’da Kulüp Yönetimi el değiştirdi. Başkan Ramazan Ulupür’ün istifası sonrası takımın patronluğuna belde halkının sevdiği isim Harun Köylü getirildi.

 
Geçtiğimiz hafta itibariyle kulüp başkanlığına seçilen Harun Köylü konu hakkında şu açıklamada bulundu: “Bölgenin ve Isparta’nın en köklü kulüplerinden olan Güneykentspor’un başkanlığına getirilmek benim için büyük bir onur ve mutluluktur.
 
Tarihinde sayısız başarılara imza atan kulübümüz küllerinden yeniden doğarak herkesin tanıdığı bir spor kulübü haline gelecek. En büyük hedefimiz, takımımızı hak ettiği yere getirmektir. Bugüne kadar kulüp için kim emek harcadıysa hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Isparta ve Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunmak için yönetimimizle birlikte yola çıktık.

 
Teknik Direktörümüz Ersin Ergüven ile ikinci devre büyük bir çıkış yakalayacağız. Beni bu yolda yalnız bırakmayan yönetici arkadaşlarım Yasin Çubukcu, Gani Aşan, Hüseyin Köylü, Muhammed Gökkuş’a çok teşekkür ederim. Başarı ekibimizin ve futbolcularımızındır” dedi.
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler: köyl?dönemi g?neykentspordaharun
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °