Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Gitti İki Puan Daha; Ispartaspor Hedefinden 1 - 1 Uzaklaşıyor! 3 Puana Yazık Oldu!

Gitti İki Puan Daha; Ispartaspor Hedefinden 1 - 1 Uzaklaşıyor! 3 Puana Yazık Oldu!

SPOR 30.12.2020 14:16:00 0
Gitti İki Puan Daha; Ispartaspor Hedefinden 1 - 1 Uzaklaşıyor!
3 Puana 
Yazık 
Oldu!
Ispartaspor, bugün yeni Teknik Direktör Gökhan Çelebi ile çıktığı ilk maç olan Çarşambaspor maçında altın değerinde iki puan kaybetti. Yeşil – Pembeli ekip, 1 – 0 önce geçtikten sonra skorun üzerine yatmanın cezasını maçın uzatma dakikalarında yediği golle ödedi. Ispartaspor’un golünü ise her zaman olduğu gibi yine Nurettin Çakır attı.
 
Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 16. Hafta maçında bugün sahasında Çarşambaspor ile karşı karşıya gelid. Yeşil – Pembeli ekip sahasındaki maçta rakibiyle 1-1 berabere kalarak Play – Off’un içinde girme fırsatını tepti.
YİNE BERABERLİK
YİNE PUAN KAYBI
Ispartaspor’da geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan ve Teknik Direktör Hakan Karaca ile yolların ayrılıp, yerine Teknik Direktör olarak Gökhan Çelebi’nin getirilmesi ile sonuçlanan gelişmelerin ardından, çiçeği burnunda Teknik Direktör Gökhan Çelebi ilk defa bugün takımın başında sahaya çıktı. Çelebi için maçı kazanarak kendini gösterme maçı niteliğindeki maçta Ispartaspor, sahadan bir puanla ayrıldı ve Çelebi kendini gösteremedi.
1 – 0’LIK SKORUN NE KADAR TEHLİKELİ
OLDUĞUNU YAŞAYARAK GÖRDÜ!
Bugün saat 13.00’te başlayan ve oldukça puslu bir havada oynanan maçı; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek diğer protokol üyeleri izledi. TFF kararı gereği maça seyirci alınmadığı için tribünler yine boş kaldı.
Ispartaspor bugünkü maçın ilk dakikalarında tutuk bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalarda gerçek gücünü ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekip maçın 44. Dakikasında her zaman olduğu gibi bu maçın de en iyisi olan Nurettin Çakır’ın golü ile 1 – 0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla tamamladı. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip, maçın ikinci yarısında hem ilk yarının son dakikalarına göre vasat bir futbol ortaya koydu hem de zaman zaman yakaladığı gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.
MAÇIN UZATMA
DAKİKALARINDA
GOL YENİR Mİ?
Ispartaspor’un 1 – 0’lık skorun üstüne yapma isteği ve skoru koruyup galip gelme isteği maçın uzatma dakikalarında yani 90+1’inci dakikasında hüsranla sonuçlandı. Zira, rakip maçın uzatma dakikalarında attığı golle 1 – 1’likberaberliği yakalayarak Ispartaspor deplasmanından bir puanla dönmenin mutluluğunu yaşadı. Ispartaspor ise, 1 – 0’lık skorun üzerine yatmanın cezasını kaybettiği altın değerinde iki puanla gördü.
İLERİSİ İÇİN UMUT VERMEDİ!
Yeni Teknik Direktör Gökhan Çelebi önderliğinde ilk maçına çıkan Ispartaspor, bugünkü maçta hem oynadığı futbolla hem berabere kalarak ilerisi için taraftarlarına umut vermedi.
OYUNA GİRDİ 2 DAKİKA
SONRA GOLÜNÜ ATTI!
‘Yedeğin en iyisi oyuna girince takıma sunduğu katkı ile kendini fark ettirmesidir’ söylemi bugünkü maçta bir kez daha kendini gösterdi. Zira, maçta sakatlanan Emir Kaan Gültekin’in yerine maçın 69’uncu dakikasında oyuna giren forvet oyuncu Volkan Serim, maçın bitimine daha 21 dakika, 5 dakikalık uzatma ile birlikte 26 dakika olmasına rağmen gol atmaya muvaffak olamazken, rakip takım Çarşambasopr’da Metin Karahan maçın 89. Dakikasında oyuna girmesine rağmen oyuna girmesinin daha ikinci dakikasında golünü attı ve takımına beraberliği getirdi.  
6 PUANLIK MAÇI KAZANAMADI
RAKİBİNİN ÜZERİNE ÇIKAMADI
Bugünkü maç Ispartaspor için bir anlamda 6 puanlık maçtı. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, sadece bir basamak üstünde yer alan rakibini yenebilmiş olsaydı hem onun üstüne çıkmış hem de puan durumunda yükselişini sürdürmüş olacaktı.
KAZANSAYDI
PLAY – OFF’TAYDI
Ispartaspor, bugünkü maçtan altın değerinde iki puan kayıpla ayrılarak Play – Off şansını da elinin tersiyle itmiş oldu. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı kazanması halinde 28 puanla puan durumunda 5. Sıraya yerleşecek ve Play – Off’un içine girmiş olacaktı.
 
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Metin Ateş, Orhan Timurtaş, Recep İlker Kor
ISPARTASPOR: Gökhan, Batuhan, Semih (dk.89 Emre Yüksektepe), Emir Kaan (dk.69 Volkan Serim), Serdar Ümit, Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır (dk.89 Arif), Mustafa Diler, Bekir Karadeniz ((dk.77 Mustafa Acar), Emre Fırtına.
ÇARŞAMBASPOR: Kadir, Kaan, Oğuzhan (dk.63 Tugay), Mete (dk.76 Selahattin), Serkan, Kemal (dk.89 Metin), Veysel, Abdülkadir, Murat (dk.62 Muhammet Can), Erhan, Muhammet
GOLLER: Dak. 44 Nurettin Çakır (Ispartaspor), dk. 90+1 Metin Karahan (Çarşamaspor)
S. KARTLAR: Emre Fırtına (Isparta), Oğuzhan, Kemal, Erhan (Çarşamba)
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak.11: Ispartaspor’un ilk tehlikeli atağı bu dakikada gerçekleşti. Sağdan Bekir Karadeniz’in yaptığı ortada topa yükselen Mustafa Diler’in kafa şutu az farkla üstten auta çıktı.
Dak. 13: Batuhan’ın sağdan getirip ceza sahasına yerden yaptığı ortada topa kimse dokunamayınca top herkesin bakışları arasında kaleyi paralel geçerek dışarı çıktı.
Dak. 41: Efşan’ın kaleyi karşıdan gören ve yaklaşık 35 metreden çektiği sert şut üstten auta çıktı.
Dak. 44: Ispartaspor beklediği gole bu dakikada kavuştu. Nurettin Çakır, ortadan yapılan ortada topla buluşarak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aşırtma bir vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 45+2: Ispartaspor bu dakikada Nurettin Çakır’ın ayağından mutlak bir golden oldu. Maçın ilk yarısı 2 dakika uzatıldı. Uzatma dakikasının ikincisinde Nurettin sol taraftan hızla Çarşambaspor ceza sahasına girip kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yaptığı plase vuruş yan direğin dibinden auta çıktı. Yeşil – Pembeliler soyunma odasına 1 – 0’lık galibiyetle gitti.
Dak. 61: Emir Kaan aldığı topla hızla ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ve top auta çıktı.
Dak. 66: Yine Emir Kaan hızla ceza sahasına girdi ve Abdülkadir tarafından düşürüldü. Ancak, maçın hakemi ‘devam’ dedi. Emir Kaan bu pozisyonda yerden kalkmadı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen oyuna devam edemeyerek Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emir Kaan’ın yerine ise oyuna Volkan Serim girdi.
Dak. 78: Mustafa Diler’in uzaktan şut denemesinde top kalecide kaldı.
Dak. 80: Oyuna yeni giren Mustafa Acar, soldan ceza sahasına girdi. Rakibini de çalımlayarak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu çekti. Kaleye giden topu kaleci kornere çeldi.
Dak. 88: Gelişen Çarşambaspor atağında Serhan’ın sert şutunu Kaleci Gökhan iki hamlede önledi.
Dak. 90+1: Hakem maçı 5 dakika uzattı. Maç Ispartaspor’un galibiyetiyle bitecek sanılırken, bu dakikada rakip takımın şok golü geldi. Maça 2 dakika önce girmiş olan Metin Karahan, düzgün bir vuruşla topu Ispartaspor ağlarına gönderdi: 1 – 1. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve Ispartaspor altın değerinde iki puan kaybetti.
SOMASPOR’A GİDİYOR
Ispartaspor, önümüzdeki hafta yani 6 Ocak Çarşamba günü oynanacak ligin 17. Haftasında deplasmanda grubun lideri Somaspor ile karşılaşacak.
3. LİG 3. GRUPTA 16. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Gölcükspor – Çatalcaspor: 1 – 0
Erbaaspor – Somaspor: 2 – 2
Ispartaspor – Çarşambaspor: 1 – 1
Osmaniyespor – Karşıyaka: 3 – 1
Erokspor – Arhavispor: 1 – 0
Şile Yıldız – İçel İ.Y.: 1 – 2
Altındağ – Batman Petrol: 2 – 0
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °