Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gitti İki Puan Daha; Ispartaspor Hedefinden 1 - 1 Uzaklaşıyor!

Gitti İki Puan Daha; Ispartaspor Hedefinden 1 - 1 Uzaklaşıyor!

SPOR 7.12.2020 08:43:00 0
Gitti İki Puan Daha; 
Ispartaspor 
Hedefinden
1 - 1 Uzaklaşıyor!
Ispartaspor, dün deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor ile 1 – 1 berabere kalarak 2 puan daha kaybederek hem son haftalardaki kötü futbolunu, hem de puan kayıplarını sürdürdü. Yeşil – Pembeli ekibin son üç haftada kaybettiği puan 7’ye yükselerek hedefinden uzaklaşmaya başladı.
 
Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligde 8. Hafta oynanması gereken ancak Koronavirüs vakaları sebebiyle ertelenen İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor maçını dün oynadı ve Yeşil – Pembeli ekip deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı.
YİNE BERABERLİK
YİNE PUAN KAYBI
Dün saat 13.00’de İstanbul Vefa Stadında oynanan karşılaşmada Ispartaspor, maçın belli bölümlerinde etkili olsa da maç boyunca vasat futbol ortaya koydu ve 3 – 1 kazanacağı maçtan 1 – 1 berabere ayrılarak altın değerinde 2 puan kaybetti.
SON 3 HAFTADA KAYBEDİLEN
PUAN TOPLAMI 7’YE YÜKSELDİ!
Ispartaspor bu beraberlikle son üç haftada kaybettiği puanların toplamı 7’ye yükseldi. Zira, Yeşil – Pembeli ekip Elazığ Karakoçanspor maçında son saniyede yediği golle galibiyeti Elazığda bırakıp 1 puanla Isparta’ya dönerken, geçtiğimiz hafta ise sezonun en kötü futbolunu oynayarak kedi sahasında karşılaştığı lig sonuncusu Yalovaspor’a mağlup olup, taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yarattı ve altın değerinde 3 puan kaybederek, 9 maçtır galip gelemeyen rakibine ilk galibiyetini hediye etti. Ispartaspor dün de oynadığı erteleme maçını kazanıp üst sıralara çıkma imkanından yararlanamadı. Yeşil -  Pembeli ekip Esenler Erokspor ile berabere kalarak yine altın değerinde 2 puan daha kaybederek 9. Sıraya geriledi.
NEREDESİN NURETTİN?
Öte yandan, Takımın şuanda en iyi futbolcusu olan ve oynadığı futbolla taraftarların gönlünde adeta taht kuran Nurettin Çakır, dünkü maçta kart cezalısı olduğu için oynayamadı. Yeşil – Pembeli ekip, Nurettin’i dünkü maçta adeta projektörle aradı. Zira, o olmayınca takım ne orta sahada ne ileri uçta başarılı olamadı ve galibiyete ulaşamadı.
HAKAN KARACA VE VOLKAN
SERİM’E BÜYÜK TEPKİ!
Ispartasporlu taraftarların son haftalarda Teknik Direktör Hakan Karaca ve Takımın Golcüsü (!) Volkan Serim’e olan tepkileri sürüyor. Hakan Karaca’nın Volkan Serim’i sürekli ilk 11’de sahaya sürmesine tepki gösteren taraftarlar; “Sezon başından bu yana 10 lig maçında sadece 1 gol atan adı golcü olan bu futbolcuyu neden sürekli ilk 11’e sahaya sürüyor anlamak mümkün değildir. Volkan ise bir türlü kendine çeki – düzen verip toparlayamadı. Takım Volkan ile adeta sahaya bir kişi eksik çıkıyor. Yazıktır” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
GEREKİRSE HAKEMİ DE YENECEKSİN!
Ispartaspor dünkü maçta özellikle son dakikalarda gol için rakip kaleye yüklenirken, Esenler Erokspor’dan bir futbolcu ceza sahası dışında topu elle kesmesine rağmen hakem gözmezden gelip ‘devam’ dedi. Başka bir futbolcu bu defa ceza sahası içinde topa elle müdahale etmesine rağmen hakem penaltı noktasını göstermek yerine yine ‘devam’ dedi. Bu da şunu gösteriyor ki, Ispartaspor sahada sadece rakipleriyle değil, hakemlerle de mücadele ediyor. Bu durumda çok güzel futbol oynayıp böyle taraflı yönetimlerde maçın hakemini de yenip, çimlere sermesi gerekiyor. Aksi takdirde son sıralara doğru gerilemeye başlar.
MAÇIN GOLLERİ;
Maçın 43. Dakikasında, Esenler Erokspor kullandığı çift vuruş sonrası oluşan karambolde topu ağlara göndermeyi başaran Berk Taşkın takımını 1 - 0 öne geçirdi. İlk yarıya ilave edilen 2 dakikalık uzatmalarda da durum değişmeyince Ispartaspor soyunma odasına 1 – 0’lık mağlubiyetle gitti.
Ispartaspor aradığı gole maçın 60. Dakikasında kavuştu. Bu dakikada gelişen Ispartaspor atağında Emir Kaan Gültekin topu ağlara göndererek takımına beraberliğe getiren golü kaydetti: 1 – 1.
Maçın kalan dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve talan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.
AMATÖR BİR FUTBOLCU BİLE YAPMAZ!
Maçın 43. Dakikasında Ispartasporlu Kaleci Gökhan Köstereli, geri pasını eline alarak amatör futbolcuların bile yapmayacağı bir hataya imza attı. Gökhan’ın bu hatası yüzünden kazanılan çift vuruştan takım golü yedi ve Gökhan bu hatasıyla takımının 1 – 0 mağlup duruma düşmesine sebep oldu. Gökhan kalitesindeki bir kalecinin böyle davranması taraftarlar arasında büyük hayal kırıklığı yarattı.
CİZRESPOR’A GİDİYOR
Ispartaspor, önümüzdeki hafta daha doğrusu bu hafta içinde 10 Aralık Preşembe günü oynanacak ligin 13. Haftasında deplasmanda grubun zayıf takımlarından Cizrespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekibin bu maçta ‘İyi Futbol’ oynayarak rakibini yenip yükselişe geçmesi bekleniyor.
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °