Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Geçmiş Olsun Kaptan Efşan Geçgin Yeşil – Pembelilere Kötü Haber; Efşan Geçgin Akhisarspor Kadrosunda Yok!

Geçmiş Olsun Kaptan Efşan Geçgin Yeşil – Pembelilere Kötü Haber; Efşan Geçgin Akhisarspor Kadrosunda Yok!

SPOR 5.10.2021 14:38:00 0
Geçmiş Olsun 
Kaptan Efşan Geçgin
Yeşil – Pembelilere Kötü Haber; 
Efşan Geçgin
Akhisarspor
Kadrosunda Yok!
Ispartaspor’un Tecrübeli Kaptanı Efşan Geçgin, yarın oynanacak Akhisarspor deplasmanına gidemedi. Geçgin’in ağır gribal enfeksiyon geçirmekte olmasından dolayı deplasmana götürülmediği bildirildi.
 
Konu ile ilgili olarak Ispartapor Futbol Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Kulübümüzde Bölgesel Amatör Lig’den bu yana forma giyen ve 2021-2022 sezonunda 2.lig’de mücadele eden takımımızın takım kaptanlığını yapan Efşan Geçgin yarın saat 19.00’da oynanacak olan Akhisarspor maçı kadrosuna geçirmiş olduğu ağır gribal enfeksiyondan dolayı dahil olamamıştır.
Başkanımız Atakan Yazgan bilindiği üzere Ispartaspor formasını sadece iyi futbolcuların değil karakterli ve Isparta şehrine yakışır kişilikteki futbolcuların giymesi için transfer politikalarında da önceliği karaktere vermektedir. Efşan Geçgin geçirdiği sezonlar boyunca içinde bulunduğu her koşulda Ispartaspor’umuzun yanında olmuş ve yüksek karakterli bir futbolcu olduğunu ortaya koymuştur. Bu yüzden gerek Atakan Yazgan başkanımız, yönetim kurulumuz ve gerekse de teknik direktörümüz Tarık Söyleyici Efşan Geçgin’in her maçta takımın yanında olmasını sahada yer almasını ve liderlik ederek takıma destek olmasını tercih etmiştir.
Geçirmiş olduğu bu ağır grip enfeksyonundan ötürü kadromuzda bu maç yer alamayacak olan Efşan Geçgin’in iyileşir iyileşmez eskisinden çok daha kuvvetli ve etkili bir futbol ortaya koyacağından ve takımımıza desteğinin giderek artacağından eminiz. O yüzden kaptanımızın bir an evvel iyileşmesini ve takıma dönmesini temenni ediyoruz.
Başta Atakan Yazgan ve yönetim kurulumuz, teknik direktörümüz Tarık Söyleyici ve tüm Ispartaspor Kulübü adına Kaptan Efşan Geçgin’e geçmiş olsun diliyoruz” denildi.
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °