Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Galatasaray gövde gösterisi yaptı

Isparta Galatasaray Futbol Okulu çalışmalarına başladı. Fair-Play Halı Saha’da 12 ay sürecek çalışmaların startı verildi.

SPOR 3.07.2017 09:04:00 0
Galatasaray gövde gösterisi yaptı
Isparta Galatasaray Futbol Okulu, güller diyarında tekrar açıldı. Antrenörler Cabir Celil Bozkurt, Süleyman Demirtaş’ın büyük uğraşlar sonucu tarafından Isparta’ya kazandıkları Futbol Okulu, çalışmalarına hafta sonunda başladı.
                5-15 Yaş Grubu’nda öğrencilerin başvuru yapabileceği Isparta Galatasaray Futbol Okulu’na şimdiden yoğun ilgi var. Ayrıca bayanlardan 2 katılım var.  Kurslar Antrenörler Cabir Celil Bozkurt, Süleyman Demirtaş ve Oğuzhan Yalçın ile eğitmenler tarafından verilecek.
                Isparta Galatasaray Futbol Okulu Sorumluluları Cabir Celil Bozkurt ve Süleyman Demirtaş, yaz kış yılın 12 ayı futbol okulun süreceğini belirterek, “Tüm sporcuları kayıtları online kayıt sistemi ile kayıt altına alınmaktadır. Sporcu kimlik kartları okul tarafından teslim edilmektedir. Sporcu yaralanma ve sakatlanmalara karşı GS HDI Sigorta tarafından sigortalanmaktadır. Tüm sporcular her yıl 2 defa bilimsel teste tabii tutularak gelişim ve ölçüm değerleri hesaplanır. Her yıl 2 defa yaz ve kış kampı yapılmaktadır. Altyapı Akademi tarafından izlenir ve değerlendirmeye alınır. Tüm sporcularımızın kıyafetleri GS STORE tarafından özel üretilmektedir. Tüm spor okulları belirli dönemlerde spor okulları merkezimiz tarafından denetime tabii tutulmaktadır” dediler.
                Yetenekli sporcuların akademi tarafından izlenip değerlendirilerek altyapıya kazandırıldığını dile getiren Bozkurt ve Demirtaş,  kulübün vizyon ve misyonlarından da bahsettiler:
                “Türkiye’de Futbol Okulu faaliyetlerinin doğuşunda öncü olan kulübümüzün yükseleceği sağlam temelleri oluşturmak amacıyla sürdürdüğü futbol okulları projesi, Eylül 2016 yılı itibariyle yeniden yapılandırılmış olup; vizyonunu, misyonunu ve amaçlarını güncelleyerek farklı bir eğitim sunmayı amaçlamaktadır.
Vizyonumuz:
Galatasaray örf ve adetlerine bağlı olarak, sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair Play ilkelerine bağlı, saygılı ve kültürlü genç bireylerin yetiştirilmesi için gerekli eğitimin verilmesidir. Ayrıca sürekli gelişen teknolojiden ve bilimsel çalışmalardan maksimum seviyede faydalanarak sporda yetenekli bireylerin tespit edilmesidir.
Misyonumuz:
Gelecek yıllarda Galatasaray Futbol Akademisi’nde forma giyecek futbolcular yetiştirmek ve bununla beraber; rakibine, hakeme, futbol seyircisine saygılı; Fair Play ilkelerine uyan sporcular yetiştirmektir. Ayrıca bu yetiştirme ve eğitim çalışmaları sonucunda öncelikle Galatasaray Spor Kulübümüze, aynı zamanda kulübümüze ekonomik yönden katkı sağlamak hedefiyle Türkiye ve Dünya futboluna kazandırılmasıdır.”
İLETİŞİM KANALLARI:
Adres:Sanayi Mah. 3241.Sk. Sosyal Tesis No:29 Fair-Play Halı Saha Merkez / ISPARTA
Telefon:0539 403 57 40 – 0507 393 18 17


Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °