Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Futbol’da ‘Ara Transfer’ Dün Başladı Ve; Ispartaspor’da İki Transfer

Futbol’da ‘Ara Transfer’ Dün Başladı Ve; Ispartaspor’da İki Transfer

SPOR 13.01.2022 10:49:00 0
Futbol’da ‘Ara Transfer’ Dün Başladı Ve; 
Ispartaspor’da
İki Transfer
Futbolda dün başlayan Ara Transfer Dönemi ile birlikte Ispartaspor, iki futbolcu ile anlaşma sağladı. Orta saha oyuncusu Ozan İsmail Koç ve defans oyuncusu Hakan Can Çimen Yeşil – Pembeli ekibe geldiler.
 
Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre dün başlayan ara transfer dönemi 8 Şubat Salı günü tamamlanacak.
ISPARTASPOR’DA
İKİ TRANSFER
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk yarıda özellikle forvet konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Ispartaspor da, ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte transferlere başladı. Yeşil – Pembeli ekip bu doğrultuda; daha önce Ankaragücü ve Ankara Demirspor’da top koşturan ve sezonun ilk yarısında Sivas Belediyespor forması giyen Defans Oyuncusu Hakan Can Çimen ve Bursaspor’un Futbolcusu olan ancak ilk devreyi kiralık olarak Turgutluspor’da geçiren Ozan İsmail Koç’u renklerine bağladı. Bu iki futbolcu ligin ikinci yarısını Ispartaspor formasını terleterek geçirecekler.
TARAFTARLAR
GOLCÜ FUTBOLCU
ALINMASINI BEKLİYOR…
Öte yandan, Yeşil – Pembeli taraftarlar, Ispartaspor’un sezonun ilk yarısında en çok sıkıntısını çektiği gol konusunda yönetimden etkin bir Golcü Futbolcu almasını bekliyor.
BUCASPOR İLE
OYNAYACAK
Bilindiği gibi; bu hafta sonu başlayacak olan ligin ikinci yarısında Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında Pazar günü kendi saha ve seyirci önünde 1928 Bucaspor takımı ile karşılaşacak.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °