Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erokspor’da Hangi Futbolcularına Dikkat Edilmeli; Rakibimizi Tanıyalım

Erokspor’da Hangi Futbolcularına Dikkat Edilmeli; Rakibimizi Tanıyalım

SPOR 15.05.2021 09:14:00 0
Erokspor’da Hangi Futbolcularına Dikkat Edilmeli; 
Rakibimizi 
Tanıyalım
Ispartaspor bu akşam Play – Off yarı finalinde Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Saat 20.30’da Atatürk Stadyumunda oynanacak ilk maç öncesinde rakibimizi medya32 farkıyla sizler için analiz ettik.
 
1959 YILINDA KURULDU
İstanbul ilinin Esenler ilçesinde yer alan ve 1959 yılında Beyoğlu ilçesinde kurulan Esenler Erokspor’un renkleri Yeşil – Sarıdır.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN DA
FUTBOL OYNADIĞI TAKIM
Günümüzde Başakşehir Futbol Kulübünün pilot takımı olan Esenler Erokspor, hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor. Bu hedef doğrultusunda bünyesinden onlarca başarılı sporcu yetiştiren kulüb, başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, eski Meclis Başkanı Mehmet Ali ŞAHİN, Eski Spor Bakanı Osman Aşkın BAK ile birlikte, A milli takımda oynama başarısını gösteren Nevruz ŞERİF gibi isimleri yetiştirmenin gururunu taşıyor.
4 YILDIR 3. LİGDE OYNUYOR
Esenler Erokspor, 2016 – 2017 Futbol sezonunu Fikret KURT başkanlığında BAL Ligi Şampiyonu olarak tamamladı ve TFF 3. Lig’e çıkarak profesyonel döneme merhaba dedi. 2017 yılında Zafer Topaloğlu başkanlığında şirketleşerek yeniden yapılandı. Yeni adıyla Esenler Erokspor adını alan kulüb, maçlarını sezonun ilk yarısı Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu’nda, ikinci yarısından itibaren ise Esenler Stadyumu’nda oynadı. 454 bin nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçelerinden Esenler’de de TFF 3.Lig’e ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu yaşanıyor. Binlerce Esenlerli futbol sevdalısı gence yeni hedeflerle birlikte TFF 3.Ligi ilçelerinde izleme fırsatı sağlıyor.
BU SEZON BAŞARILI BİR
PERFORMANS SERGİLEDİ
Esenler Erokspor bu sezon ise Ispartaspor’un da yer aldığı 3. Lig 3. Gruptaki mücadelesinde başarılı bir performans sergiledi. Ligi 2. Sırada tamamlayan Yeşil – Sarılı İstanbul ekibi 36 maçta 19 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.
ABUZER GAFFAR TOPLU’YA
DİKKAT EDİLMELİ
Golcü bir yapıya sahip olan ekip 59 gol atarken kalesinde ise 27 gol gördü. Takım içinde dikkat edilmesi gereken isimler arasında ise başta takımda şuana kadar en çok gol atma başarısı göstermiş olan Abuzer Gaffar Toplu. Zira Gaffar Toplu, 13 gol ile ligde takımının en golcü futbolcusu oldu. Ayrıca Enes Koy ve Aziz Kızılgün. Bu iki futbolu da performanslarıyla sezon içinde Erokspor’a ciddi katkılarda bulundular.
EROKSPOR’U İKİ
MAÇTA DA YENEMEDİK
Temsilcimiz Ispartasporla bu sezon iki defa karşılaşan Esenler Erokspor, bu maçların ikisinde de mağlup olmadı. Zira, sezonun ilk yarısındaki maçta İstanbul’da oynanan karşılaşma 1 – 1 sona ermişti. Bu maçta 42. Dakikada Berk Taşkın ile 1 – 0 öne geçen Erokspor’a Ispartaspor maçın 59. Dakikasında Emir Kaan Gültekin ile karşılık vermiş ve maç 1 – 1’lik skorla sona ermişti.
Isparta’daki maçta ise Temsilcimiz bu kez sahadan 2 – 0’lıkmağlubiyetle ayrıldı. Bu maçta ise Erokspor’un gollerini 28. Dakikada Abuzer Gaffar Toplu ve 70. Dakikada Aziz Kızılgün kaydetti.
EROKSPOR’U TECRÜBELİ TERMİK DİREKTÖR
SELAHATTİN DİNÇEL ÇALIŞTIRIYOR
İstanbul ekibi Esenler Erokspor’u geçtiğimiz yıl Kasım ayından bu yana daha önce 3 Şampiyonluğu bulunan tecrübeli Teknik Direktör Bülent Selahattin Dinçel çalıştırıyor.
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °