Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

EMRESPORUN 3. LİG HAYALİ, BAŞKA BAHARLARA

EMRESPORUN 3. LİG HAYALİ, BAŞKA BAHARLARA

SPOR 6.07.2021 16:29:00 0
EMRESPORUN 3. LİG HAYALİ, BAŞKA BAHARLARA
BAL liginin 11. Sezonu, Isparta’ya uğurlu gelmedi. Hızlandırılmış ve sıkıştırılmış bir takvimle 15 ay sonra 9 Haziranda başlayıp, 27 Haziran’da sona eren sezonda 108 takım içinde yer alıp, ilimizi tek temsil eden Isparta 32 Emrespor çeyrek finalde Anadolu üniversitesine 4 -1 penaltılarda kaybedip 3. Lig rüyasına nokta koydu. Bunun adı, pandem kazasıdır.
 
2. bölge 6. Gurup 1 ncisi kırmızı-siyahlı şimşekler geçtiğimiz cumartesi günü Şuhut’ta hakem triosu Oktay Koçak-Figen Eleman-İ.Tuğrul Yıldırım’ın yönettiği maçta Anadolu üniversitesiyle karşılaştı. 90 ve 120 dakikası 0-0 biten maçta gol olmadı. İş penaltı atışlarına kaldı. Anadolu üniversitesinden Ali Onur Cerrah hocanın öğrencileri (Ali –Oktay-Sercan ve Tahir’le) 4 penaltı atışını değerlendirirken, Emresporun tek penaltısını Ethem kaydetti. Ve 4-1’lik sonuçla Emrespor elendi. İşin özeti şu ki, Mustafa Özsavlu’nun öğrencileri tecrübesizliğin kurbanı olarak, 3. Lig umutlarına elveda dediler. Bu maç dünyanın sonu değil elbette… Pes etmek yok… Mücadeleye aynen devam…
 
Ve hatalardan dersler çıkararak yeni BAL sezonunda yani 12. Sezonda daha çok çalışarak, daha çok hırslanarak, daha yeni bir takımla hedefe yürümek olmalıdır. Trilyonlar harcayıp guruptan çıkamayan takımlara bakıp teselli bulmak lazım. Evet. Isparta 32 Emresporun 3. Lig umudu başka baharlara kaldı.
 
Isparta’da üzüntü büyük. Ancak maç sonu çıkan olaylar ise daha büyük üzüntü kaynağı. TFF ve TASK’a soru şu? Neden Afyon ili Şuhut ilçesi? 3. Lige, 2 maç kala böylesine önemli ve kritik maçın neden Şuhut’ta oynatıldığının açıklanması lazım. Bölgede başka tarafsız, saha mı kalmadı? BAL ligi 2. Bölge yarı final maçları 7.7.2021’de (Aliağa-Ayvalıkgücü=Kuşadası-Anadolu üniversitesi ) arasında oynanacak. 3. Lige gideceklere uğurlar olsun derken Emresporun yılmadan, bıkmadan yoluna devam etmesi gerek.
 
Şipşak bal sezonu rüzgar gibi geldi, rüzgar gibi geçti. 3. lig hedefi, 12 nci sezonda gelebilir. Sağlık olsun diyoruz. Atalarımız ne demişler : “Yel değmedik, ağaç olmaz.”
 
Saygılarımızla.

Anahtar Kelimeler: baharlara başka hayali emresporun
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °