Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Emrespor şampiyonluk kupasını aldı

Emrespor şampiyonluk kupasını aldı

SPOR 30.04.2019 07:28:00 0
Emrespor şampiyonluk kupasını aldı
Isparta 1. Amatör Ligi şampiyonu Emrespor, şampiyonluk kupasını önceki gün Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Ali Bolat’ın elinden aldı.
 
1.AMATÖR LİGDE İPİ
EMRESPOR GÖĞÜSLEDİ
Isparta 1.Amatör’de ligde ise; sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Emrespor, son maçında Yalvaçspor’u 4-1 mağlup ederek ligi şampiyon olarak tamamladı. Ligde, geçtiğimiz hafta sonu oynanan 22. Hafta diğer bir deyişle sezonun son hafta maçlarında uzun süredir 1. Amatör Ligini lider olarak sürdüren Emrespor, son maçında Yalvaçspor ile deplasmanda karşılaştı. Kırmızı – Siyahlı ekip, rakibini 4-1 mağlup ederek topladığı 58 puanla ligi şampiyon olarak tamamlayarak mutlu sona ulaşan ekip oldu.
EMRESPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI
Kırmızı – Siyahlı ekip, bir sezon boyunca verilen emeğin karşılığı olan şampiyonluk kupasını da önceki gün oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta gelecek sezon Isparta’yı hangi takımın temsil edeceğini belirleyen yani Play-Out (Baraj maçı) öncesinde aldı. Emrespor’un şampiyonluk kupasını Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Ali Boyat verdi. Emresporlu yönetici ve futbolcular daha sonra kupayı havaya kaldırarak zafer gösterisinde bulundular. Ayrıca, karşılaşma öncesi spor için çalışmalar yapan bazı isimlere de plaket takdim edildi.
 

Anahtar Kelimeler: aldı kupasını şampiyonluk emrespor
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °