Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Emrespor, Akşehirspor Maçına Kilitlendi; Şimdi Galibiyet Zamanı

Emrespor, Akşehirspor Maçına Kilitlendi; Şimdi Galibiyet Zamanı

SPOR 23.06.2021 08:36:00 0
Emrespor, Akşehirspor Maçına Kilitlendi; 
Şimdi
Galibiyet 
Zamanı
Bugün deplasmanda Akşehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Isparta Emrespor’da tüm gözler bu zorlu maça çevrildi. Kırmızı - Siyahlı ekipte hedef, rakibini mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılıp grubu birinci olarak bitirmek. Akşehir Nasrettin Hoca Stadındaki maç saat 18.00’de başlayacak.
 
Bölgesel Amatör Ligi 2. Bölge 6. Grupta mücadele veren Isparta Emrespor, 23 Haziran Çarşamba günü yani bugün Konya temsilcisi ve grupta son sırada bulunan Akşehirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan ve dün Konya’ya giden Kırmızı – Beyazlı ekip Akşehir’de kamp yaptığı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.
HEDEF; MUTLAK GALİBİYET
Geçen hafta deplasmanda grupta kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Gölyazspor ile berabere kalarak Isparta’ya bir puanla dönen ve ligin 4. Haftasını da bay geçen Emrespor, bugün karşılaşacağı Akşehirspor karşılaşmasını kazanarak grupta üç haftadır sürdürdüğü liderliğini devam ettirmek istiyor. Karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefleyen Emrespor, bu maçı kazandıktan sonra ligde kalan son maç olan Gölyazıspor’u da mağlup ederek gruptan şampiyon olarak çıkmak istiyor. Kırmızı – Siyahlı ekip, ligin son maçını yani Gölyazıspor maçını kendi sahasında oynayacak.  
MAÇTA AKSU
DÜDÜK ÇALACAK
Bugün Akşehir Nasrettin Hoca Stadında oynanacak olan Akşehirspor – Isparta Emrespor karşılaşmasında Hakem Alperen Aksu yönetecek. Aksu’nun yardımcılıklarını ise Cihat Sevi ve Nurkan Kum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuz Karadağ.
SEZONUN İLK MAÇINI
FARKLI KAZANMIŞTI
Bilindiği gibi Emrespor, ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği Akşehirspor’u 3 – 0 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. Bir anlamda bugünkü maç BAL’ın ikinci yarısının ilk maçı niteliğini taşıyor.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °