Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Elazığ Karakoçan Maçında; Hakem Faciası Yaşandı!

Elazığ Karakoçan Maçında; Hakem Faciası Yaşandı!

SPOR 28.11.2020 18:18:00 0
Elazığ Karakoçan Maçında; 
Hakem 
Faciası
Yaşandı!
3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’un bugün deplasmanda karşılaştığı Elazığ Karakoçanspor maçında tam bir hakem faciası yaşandı. Hakem; 83. Dakikada faulü bize çaldıktan sonra rakip oyuncunun düdüğe rağmen durmayarak oyuncumuz Emre Yüksektepe’nin ayağına basması sonucu Kırmızı kartı Emre’ye gösterdi. 6 dakika uzatma tabelası gösterdiği maçı 4 dakika daha fazla oynatarak 10 dakika sonra bitirdi. Ispartaspor’un oyuncu değişikliğine izin vermeyerek takımın gol yemesine sebebiyet vererek maçı adeta katletti!
 
HAKEM 3 PUANI
ISPARTASPOR’DAN ALDI
3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, deplasmanda karşılaştığı Elazığ Karakoçanspor maçını uzun süre önde götürmesine rağmen maçın son saniyelerinde yediği golle sahadan 1 – 1 beraberlikle ayrılarak altın değerinde 3 puan kaybetti.
1 – 0’LIK SKORUN NE KADAR TEHLİKELİ
OLDUĞU BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI
Bugün saat 13.00’de Elazığ Doğankent Stadyumunda başlayan karşılaşmada Ispartaspor maçın başında sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koydu. Yeşil – Pembeliler 41. Dakikada Emir Kaan Gültekin’in attığı golle 1 – 0 önce geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İKİNCİ YARIDA DA
ÜSTÜN OYMADI
Ispartaspor maçın ikinci yarısında da üstün bir futbol oynadı ve maçın normal süresi 1 – 0’lık Ispartaspor üstünlüğü ile geçildi. Ancak, maçın 8’inci uzatma dakikasında Yeşil – Pembeliler ev sahibi ekibin golüne engel olamayınca maçtan 1 – 1’lik skorla ayrılmak zorunda kaldı.
MAÇTA TAM BİR
HAKEM FACİASI YAŞANDI
Elazığ Karakoçanspor – Ispartaspor maçını Çanakkale Bölgesi Hakemlerinden Tolga Tugay İnan yönetti ve rezalet bir yönetim ortaya koydu.  
SAHA KENARINDA TAM
BİR KOMEDİ FİLMİ OYNANDI!
Ispartaspor bu duruma büyük tepki göstererek. Yapılan açıklamada; “Galip geleceğimiz maçın uzatma dakikalarında oyuncu değişiklik hakkımızı kullanmak istedik hakem oyun durunca değişikliğe izin verdi fakat elinde levha yoktu. Elazığ Gençlikspor Müdürlüğü çalışanları söz de  maç bitti diye değişiklik tabelasını içeriye götürmüşler. 4. Hakemin orta hakeme çıkacak olan numarayı söylemesine rağmen maçın orta hakemi değişikliğe izin vermeyip kalemizde golü görmememize ve galip geleceğimiz maçtan 1 puan almamıza sebep olmuştur. Hem hakem hem de temsilci nezdinde puanımızın geri gelemeyeceğini bilerek bu hataları yapanların en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ediyoruz.
DÜDÜK ÇALMASINA RAĞMEN
RAKİP OYUNCU DURMADI
Ayrıca Maç içerisinde faulü bize çaldıktan sonra takip oyuncunun düdüğe rağmen durmayarak oyuncumuz Emre Yüksektepe’nin ayağına basması sonucu Kırmızı kartı bize göstermesi de ayrıca bir hakem rezaletidir. Ama her şeye rağmen, Herkese rağmen mücadeleye devam edeceğiz.”
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °