Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eğirdir Elmaspor transferlere başladı

Eğirdir Elmaspor transferlere başladı

SPOR 25.08.2017 11:23:00 0
Eğirdir Elmaspor transferlere başladı
Türkiye Voleybol Ligi 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor Kulübü 2017-2018 yılı sezonu için transferlerine başladı.
 
               Türkiye Voleybol Ligi 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor Kulübü 2017-2018 yılı sezonu için kolları sıvadı.
               Geçen yıl Eğirdir Elmaspor Voleybol takımında takım kaptanlığı yapan Güray Arabacı (Smaçör), Okay Serçe (Pasör Çaprazı) ile yeniden sözleşme imzalandı.
               Eğirdir Elmaspor Kulübü,  bu yıl Gümüşhane Torul Kulübünün başarılı sporcularından (Libero) Bulut İnankurt ile Konya Büyükşehir Belediyespor’dan (Orta Oyuncu) Serkan Hacıoğlu ile el sıkıştı.
               Eğirdir Elmaspor Voleybol takımının alt yapısından yetişen (Libero) Ahmet Mert yeniden takım kadrosunda yer aldı. Pasör Aziz Sayı’da Antrenör Yardımcısı olarak Eğirdir Elmaspor Voleybol takımında görev yapacak.
               Eğirdir Elmaspor Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde de diğer transferlerle sözleşme yapılacağı bildirildi.
                Bu arada Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç, 20 Ağustos Pazar günü yeni sezon için hazırlıklara başlayacaklarını belirterek, “12 günlük kampımız ardından ara vereceğiz. Eğirdir’de salon çalışmalarımızı, kondisyon çalışmalarımızı SDÜ’de gerçekleştireceğiz.  Kurban bayramı sonunda çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °