Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Deregümü Gençlikspor, Senir Belediyesporu Yenerken Zorlandı; Amansız Takibe Devam Ediyorlar

Deregümü Gençlikspor, Senir Belediyesporu Yenerken Zorlandı; Amansız Takibe Devam Ediyorlar

SPOR 21.02.2022 14:20:00 0
Deregümü Gençlikspor, Senir Belediyesporu Yenerken Zorlandı; 
Amansız Takibe 
Devam Ediyorlar
Stat: Milli egemenlik
Hakemler: Fatih Gemici-Berkay Cinevre-Muhittin Uysal.
DEREGÜMÜ GENÇLİKSPOR: Sergen-İsmail-Samet Aksoy-Oğuzhan-Yılmaz-Mustafa-H.EnesCüneyt-Sametcan-YücelCihan-Refik.
SENİR BELEDİYESPOR: Yücel-Murat-Yusuf-Murat Uğurlu-Çağrı-Ahmet-Sinan-Ömer-OsmanFaruk-Tayfun.
 
Isparta 1. Amatör küme B gurubunda yarış sürüyor. Lider Tekesporu amansız bir şekilde takip eden Deregümü gençlikspor ve Sütçülerspor play-off iddialarına devam ederken, lig ikincisi Deregümü gençlikspor, genç koşan Senir Belediyespor karşısında zorlandı. Pazar günü milli egemenlik stadında saat 14.45’te başlayan maça hızlı giren Deregümü 20. Dakikada Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
 
34. Dakikada Ömer’le Senir belediyespor beraberliğe kavuştu. 1-1 41. dakikada sol kanattan gelen Deregümülüler, Samet’in ortasına 6 pasta iyi yükselen Yılmaz kafayla kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti. 4 dakika uzayan maçta başka gol olmadı ve devre 2-1 bitti. 2. devre Deregümü gençliksporlular yoruldular. Koşan bir ekip olan Senir belediyesporlular gol yollarında yakaladıkları fırsatları cömertçe harcayınca gol bulamadılar.
 
Maçın tam 88. Dakikasında Samet Aksoy sol ayağı ile Senir kalesine nefis bir şut attı ve top filelerle buluştu.3-1 Maçta bu golle sona erdi. Deregümüspor puanını 14 maçta, 31’e yükseltti.
(NOT: B gurubunun en önemli maçında bu hafta sonu Sütçülerspor ile Deregümü gençlikspor Sütçüler’de karşı karşıya gelecekler. Play-off için bu kritik maçın sonuca merakla bekleniyor.)
Haber Ve Fotoğraflar: Sedat Cican

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °