Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Derbide kazanan Isparta olacak

Vali Günaydın, Muhtarla bir araya geldiği toplantıda hafta sonunda Atatürk Stadı’nda oynanacak Isparta Davrazspor ile Eğirdirspor’la oynanacak derbi maça tüm sporseverleri davet etti.

SPOR 23.11.2016 09:29:00 0
Derbide kazanan Isparta olacak

 Vali Günaydın, “Kötü tezahüratta bulunan kim olursa maçlara almayacağız.  Önemli bir maçımız var. Isparta’mızın derbisidir.  Isparta’mızın ve Eğirdirimiz 2 başarılı takımı bir araya gelecek. Sonuç ne olursa olsun,  Biz Isparta’yız. Kazanan Isparta olacak. Biz 2 takımı da destekliyoruz” dedi.
 
                Isparta Valisi Şehmus Günaydın, muhtarlara bir araya geldiği toplantıda hafta sonunda Atatürk Stadı’nda oynanacak Isparta Davrazspor ile Eğirdirspor’la oynanacak derbi maça tüm sporseverleri davet etti.
                Vali Günaydın, her iki takıma da başarılar dileyerek, şu açıklamalarda bulundu:
                “İlimizde hafta sonunda biliyorsunuz çok önemli bir maç olacak. Eğirdirspor-Isparta Davrazspor arasında bir maç olacak. Biz her iki takımda bizim anlayışıyla hareket ediyoruz. Eğirdirspor da, Isparta Davrazspor da bizim. Bize yakışan bir maç olsun. Taşkınlıktan ve kötü tezahürattan uzak bir maç  istiyorum. Bakın  geçen maçlarda taraftar gruplarımızı toplamıştım. Kendilerine bir takım açıklamalarda bulunmuştum ve ikaz etmiştim. Biz centilmenliğimizle ön plana çıkalım. Kötü tezahürat  yapılmasın diye toplantı yapmıştık. Büyük ölçüde buna uyuluyor. Ama maalesef uymayan küçük bir azınlık uymuyor.  Bunları tespit ettik, küfür olayına karışan bu 2 taraftarı da maçlara almayacağız.  Bundan sonra da uymayanları tespit edeceğiz. Kötü tezahüratta bulunan kim olursa maçlara almayacağız.  Önemli bir maçımız var. Isparta’mızın derbisidir.  Isparta’mızın ve Eğirdirimiz 2 başarılı takımı bir araya gelecek. Sonuç ne olursa olsun,  Biz Isparta’yız. Kazanan Isparta olacak. Biz 2 takımı da destekliyoruz. Eğirdirspor ve Isparta Davrazspor’un Kulüp Başkanları centilmenlik üzerine güzel açıklamalar yaptılar. Başkan ve yöneticilerini  tebrik ediyorum. Hafta sonundaki maçın centilmence geçmesi bekliyorum. Hak edenin kazanmasını diliyorum. “
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °